понеділок, 05 травня 2008 13:00

Американець хоче змінити своє ім"я на девіз США

Житель американського міста Сион, передмістя Чікаго, звернувся до суду з проханням змінити йому ім"я на девіз Сполучених Штатів. Як повідомляє Лента.ру, 57-річний Стів Кройшир (SteveKreuscher) хоче іменуватися "InGodWeTrust" ("На Бога сподіваємося"). При цьому "InGod" буде його ім"ям, а "WeTrust" - прізвищем.

Водій шкільного автобуса і художник-любитель Кройшир пояснює своє бажання тим, що девіз США найкращим чином відображає історію його життя. Чоловік розповідає, що прийшов до віри в Бога, пройшовши через безліч випробувань, таких як розлучення, безгрішшя і депресія. Кройшир вірить, що нове ім"я захистить його від знегод в майбутньому.

Юристи, у свою чергу, говорять, що існує ряд обмежень, через які суд далеко не завжди дозволяє американським громадянам брати собі вподобане ім"я. Це стосується, зокрема, імен знаменитостей або зареєстрованих торгових марок. Фахівці сумніваються, що кому-небудь дозволять взяти за ім"я гасло, написане на всіх грошових одиницях США, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Американець хоче змінити своє ім"я на девіз США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути