Ексклюзиви
пʼятниця, 16 жовтня 2009 14:04

Американці вважають Обаму не гідним Нобелівської премії

Американці вважають Обаму не гідним Нобелівської премії

Кількість американців, які проголосували б за переобрання президента США Барака Обами на другий термін за півроку скоротилась на 9%, йдеться в опитуванні, проведеному для телеканалу "Фокс ньюс".

Якби наступні президентські вибори проводилися не в 2012 році, а зараз, то за переобрання Обами на другий термін проголосували б 43% опитаних, тоді як в кінці квітня цей показник складав 52%.

Опитування також показало, що на даний момент 49% американців схвалюють діяльність Обами на посту глави держави. Таким чином, вперше за той час, як "Фокс ньюс" проводить подібні опитування, цей показник у Обами опустився нижче за відмітку в 50%.

Кажучи про політику Білого дому щодо Афганістану, лише 41% респондентів висловився на підтримку заходів, що вживаються Вашингтоном в цій країні, тоді як 43% не схвалюють дії США. У тому, що стосується політики США щодо Ірану, то ці показники складають, відповідно, 44% і 43%.

Опитування показало, що 48% опитаних схвалюють дії Білого дому з боротьби з економічними труднощами і 49% не згодні з економічною політикою адміністрації Обами.

Торкаючись питання про нещодавнє присвоєння американському президентові Нобелівської премії миру, 65% респондентів відповіли, що вважають, що Обама не заслуговував подібної честі, тоді як прихильниками подібного рішення Нобелівського комітету є 29% американців.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Американці вважають Обаму не гідним Нобелівської премії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути