середа, 07 червня 2023 06:00

Які чотири знаки встигнуть зробити найбільше цього дня – гороскоп на 7 червня

Які чотири знаки встигнуть зробити найбільше цього дня – гороскоп на 7 червня
Таланитиме наполегливим й упертим. Реалізовуйте плани всупереч перешкодам. Фото: pixabay.com

7 червня стережіться аварійних ситуацій в електромережах. Вимкніть техніку, якщо раптово зникло світло. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відверту розмову із підлітками розпочніть вранці, - говорить астрологиня. – Вам вдасться порозумітися. Не слід терпіти того, що заважає вашій роботі чи особистому щастю. Таланитиме наполегливим й упертим. Реалізовуйте плани всупереч перешкодам. День не годиться для початку будівництва чи переїзду на нове місце проживання. Зміни у звичному способі життя не підуть на користь. Пильнуйте за кермом. Організм гостріше реагуватиме на зміну погодних умов. Не перевантажуйте себе фізично. Найбільше цього дня встигнуть зробити Раки, Овни, Терези і Козороги. Не бійтеся відстоювати власну думку".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Поважайте інтереси коханих, але не забувайте про власні. Присвятіть час хобі. Досить сидіти у ноутбуці допізна. Більше гуляйте, поки тепло.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Час наводити лад у домі. Це найбільш вдалий період для ремонту. Вдасться зі смаком підібрати шпалери та плитку, найняти здібних майстрів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Марно іти до шефа з проханням про підвищення заробітку. Отримаєте відмову. Перш ніж сваритися з кимось, подумайте про наслідки. Важко буде помиритися та знайти спільну мову.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто виставляти на продаж своє житло. Розділіть наявні фінанси до кінця місяця. До обіду купуйте взуття, увечері – куртки. Годі брати на себе так багато обов'язків. Добре подумайте, які справи краще закрити, а яких людей відпустити зі свого оточення.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Чекайте на приємну звістку. Відкладіть переїзд, оформлення доручень і заповітів, зміну місця роботи та навчання. Не зловживайте судинозвужувальними каплями, коли лікуєте нежить.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Захочеться щось якісно змінити на краще. Вчіть іноземну, запишіться на кулінарні чи водійські курси. Поки не слід освідчуватися і вести коханих до вінця. Вчасно виліковуйте недуги, аби не перетворювалися на хронічні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У які дні тижня все вдаватиметься з першого разу – гороскоп на 5-11 червня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Настрій псуватимуть випадкові знайомі. Обмежте спілкування із сусідами. Не спішіть писати заяву на звільнення. Розмір заробітку буде меншим за очікуваний. Але незабаром все зміниться на краще.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не купуйте товарів у кредит. Зараз краще повертати борги, а не накопичувати їх. Ті, хто вам подобається, поводитимуться агресивно і шукатимуть пару серед собі подібних. Даремно плакати за людьми, які не варті вашої уваги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Обмежте спілкування з коханими, коли кортить посваритися. Краще усамітніться і почитайте книгу. Зароблятимете більше, ніж сподівалися. Частину коштів заощадьте. Розпочніть лікування гаймориту та отиту.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Нікого не слухайте, якщо хочете щось зробити добре. Це вдалий час, аби відвідувати салони краси. Нова зачіска пасуватиме. Даремно купуєте абонемент у спортзал чи басейн. На заняття постійно бракуватиме часу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не вносьте заставу за нерухомості чи авто. Умови продажу будуть переглядатися. У домі знову стане шумно. Кохані повернуться із відрядження, діти звикатимуть до нового режиму дня на канікулах. Дехто забажає поїхати працювати до офісу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Уважно приглядайтеся до людей, з якими зведе життя. Це час приємних зустрічей. Якщо щось із запланованого не вдається, подумайте, чи потрібне воно вам. Заводити собаку краще у вихідні.

Астрологиня приголомшила прогнозом на червень. Довідайтеся першими, що та на кого чекає цього дня.

Зараз ви читаєте новину «Які чотири знаки встигнуть зробити найбільше цього дня – гороскоп на 7 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути