понеділок, 05 червня 2023 11:11

У які дні тижня все вдаватиметься з першого разу – гороскоп на 5-11 червня

У які дні тижня все вдаватиметься з першого разу – гороскоп на 5-11 червня
Фінансовий успіх та неймовірний прорив у справах чекає на Раків, Левів, Дів, Овнів і Козорогів. Фото: pixabay.com

5-11 червня щасливчиками себе відчують Тельці, Леви, Діви і Водолії. Це час неймовірних перемог. Вдаватимуться справи, про які раніше тільки мріяли. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Частіше розслабляйтеся і дослухайтеся до своїх бажань, - говорить астрологиня. – Тоді і самопочуття покращиться. Зарплата надійде у суботу. Віддайте частину заробленого на потреби війська. Щоб відволіктися від нестерпних спогадів про війну і досвід окупації, присвятіть себе роботі. Розслабитися допоможе розмова з другом чи психологом. Зараз не варто щось докорінно змінювати. Цікавтеся звичками відомих і талановитих людей. Переймайте їхній досвід. Фінансовий успіх та неймовірний прорив у справах чекає на Раків, Левів, Дів, Овнів і Козерогів. У вівторок, середу і п'ятницю все вдаватиметься з першого разу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Особливо вдалий тиждень для жінок. Ви справите особливе враження на людину, якій хочете сподобатися. Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться не досипати і працювати удвічі більше.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Набридне терпіти невигідні умови праці та низькі заробітки. Записуйтеся на курси іноземних мов, шукайте роботу, яка вам більше до душі. Не дозволяйте ностальгії взяти гору над вами. Цінуйте те, що маєте зараз.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вдалі покупки можна здійснити в інтернеті. Обираючи нові продукти чи косметику, уважно читайте їхні склад та характеристики. Не довіряйте відгукам покупців. Серед них буде чимало прихованої реклами.

Рак (22 червня – 22 липня)

Прислухайтеся до думки людей, які молодші за вас. Вони не випадково з'являтимуться на вашому шляху. Справи продумуйте на кілька кроків вперед. Сил бракуватиме, конкуренти випереджатимуть. Не помітите цього, бо гнатиметеся за результатом.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Перші дні літа будуть багатим на сюрпризи. Хотітиметься чогось надзвичайного. Експериментуйте з кухнею, почніть займатися йогою, практикуйте ранкові пробіжки. У ваше життя повертаються колишні кохані. Добре подумайте, перш ніж приймете запрошення на побачення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Що більше ризикуєте, то більше втрачаєте. Неприємності чекають на підприємців, які планували розширювати асортимент і штат. Зачекайте до середини червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня сказала, якої погоди чекати влітку

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Здаватиметься, що кохані використовують вас. Не варто з недовірою ставитися до їхніх друзів і колег. Підозри у зраді зіпсують стосунки. Відкладіть візити до косметолога і перукаря. Їхньою роботою зараз не будете задоволені.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вчасно зробіть вибір. Той, хто поженеться за двома зайцями, не упіймає жодного. Цей тиждень стане вирішальним для пар, які вагаються, чи варто продовжувати стосунки, які нагадують валізу без ручки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Що більше ризикуєте, то більше втрачаєте. Неприємності чекають на підприємців, які планували розширювати асортимент і штат. Зачекайте до середини вересня. Заготуйте дрова на зиму. Відкладіть візити до стоматолога.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Більше уваги приділіть батькам. Скористайтеся їхніми порадами, життєвим досвідом. Не робіть того, до чого не лежить серце. Зробіть запас продуктів на найближчий місяць.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не дозволяйте знайомим вносити напруження у ваш дім. Ігноруйте чутки. Хотітиметься романтики і свіжих почуттів. Пристрасть і любовні поривання надихатимуть на нові звершення.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Підводитиме зв'язок. Не хвилюйтеся, якщо з першого разу не змогли комусь додзвонитися. Довіряйте снам та передчуттям. На вихідних люди з підвищеним артеріальним тиском скаржитимуться на втому та запаморочення.

Астрологиня вразила прогнозом на червень. Вона назвала знаки, які переслідуватимуть успіх та гроші.

Зараз ви читаєте новину «У які дні тижня все вдаватиметься з першого разу – гороскоп на 5-11 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути