Ексклюзиви
неділя, 23 квітня 2023 06:00

Які чотири знаки скоро розбагатіють – гороскоп на 22-23 квітня

Які чотири знаки скоро розбагатіють – гороскоп на 22-23 квітня
Гарний настрій — ваша сильна сторона. Зараз ніхто не зможе збити вас із наміченого курсу. Фото: pixabay.com

22-23 квітня – дні великих можливостей. Скористатися ними сповна завадять втома та авітаміноз. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Триває сезон затемнень, - говорить астрологиня. – У суботу більшість людей почуватимуться зле. Підвищується метеозалежність. Вибирайте спокійний відпочинок. Займіться улюбленими справами. Не перевантажуйте себе фізично. Швидко наставатиме втома. Турбуватиме головний біль. Бракуватиме терпіння. Тому зустрічі з друзями або невеликі подорожі краще планувати на неділю. Несприятливими будуть ці дні для далеких мандрівок. Виникатимуть проблеми з обміном речовин. Не перевантажуйте шлунок. Пильнуйте за терміном реалізації продуктів. Залишайтеся тверезими. Справжніми щасливчиками себе відчують Тельці, Терези, Козероги і Водолії. Ці чотири знаки скоро розбагатіють. Таланитиме там, де інші будуть безпорадними та невезучими. Похід по крамницях не буде вдалим. Купуйте лише найнеобхідніше. Пильнуйте за гаманцем".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Важко розв'язуватимуться майнові конфлікти. Зараз не найкращий час про щось домовлятися. На вихідних розплануйте справи на травень. Усе задумане вдаватиметься.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Спостерігається криза у стосунках. Збільшиться кількість розлучень. Не поспішайте ставити крапки над "і". Вже на вихідних ситуація покращиться. Обійміть тих, кого любите.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Інформація погано засвоюватиметься. Курси з водіння та іноземних мов краще перенести. Заробити вдасться багато, але гроші віддасте на незаплановані витрати. Важко буде порозумітися з коханими і дітьми. Не дозволяйте іншим роздратувати вас. Насолоджуйтеся вихідними.

Рак (22 червня – 22 липня)

Стаєте фінансово незалежними. Зірки допоможуть заробити вдосталь грошей і задовольнити свої бажання. Марно намагаєтеся багато уваги приділяти романтичним планам. Їм не судилося здійснитися.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не дозволяйте собі стати мішенню для тих, у кого зараз поганий настрій. Будьте ввічливими і спокійними. Не варто купувати смартфони. Вдалий час для придбання книг. У них знайдете багато відповідей та підказок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Проводьте час у компанії однодумців. Лише так зараз вдасться здолати депресивний настрій і насолоджуватися кожним днем. Назріє сварка з батьками. Складну розмову перенесіть. Вагітність не наставатиме. Задумаєтеся над усиновленням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей місяць допоможе змінити життя на краще – любовний прогноз на травень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Робіть те, що вважаєте за потрібне, і все складеться так, як хочете. Проблеми у житті друзів спонукають відволіктися від власних справ. Вони можуть оголосити про розрив стосунків. Ви марно намагатиметеся їх помирити.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Пригоди будуть там, де з'являєтеся ви. Ставтеся спокійно до того, що дехто з друзів перестане спілкуватися з вами. Залишаться лише ті, з якими можна не боятися перешкод. Не спішіть задовольняти свої примхи. Покупки будуть невдалими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто звертатися до послуг найманих робітників. Їхня робота коштуватиме невиправдано дорого. У ваше життя повертається пристрасть. Кохайте і будьте коханими. Зізнавайтеся у своїх почуттях.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не заводьте знайомства в інтернеті. Нові друзі швидше втягуватимуть у неприємності, ніж допоможуть вибратися з них. Радьтеся з коханими, коли хочете потішити подарунками. Сюрпризи зараз будуть недоречними.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Ваше майбутнє залежить від того, наскільки ви очистите свій простір від непотрібних речей та знайомих. Гроші принесе наполеглива праця. З головою зануритеся у роботу. Свої ідеї пропонуйте керівництву та колегам з наступного тижня. Це призведе до покращення матеріального становища.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ідіть до супермаркета зі списком, купуйте продукти на тиждень. Сімейний бюджет спорожніє, якщо без потреби ходитимете крамницями. Працездатність зростає. Гарний настрій — ваша сильна сторона. Зараз ніхто не зможе збити вас із наміченого курсу.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на травень. Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших.

Зараз ви читаєте новину «Які чотири знаки скоро розбагатіють – гороскоп на 22-23 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути