пʼятниця, 14 квітня 2017 15:42

Яка погода буде в Україні на Великдень

Яка погода буде в Україні на Великдень
а Великдень дощитиме. Фото - РБК-Україна

У суботу, 15 квітня, в Україні буде хмарно з проясненнями. Денна температура переважно становитиме +11...+13 градусів. Дощі йтимуть у Сумській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Луганській та Донецькій областях, прогнозує Гідрометцентр.

"Київ. Ніч на Великдень - сухо. День Великодній - дощ і +12…+15°С. Від 19 квітня до нас йде серйозне похолодання", - попереджає синоптик Наталка Діденко.

У неділю, 16 квітня, в Україні дощитиме майже в усіх регіонах, окрім східних та частини південних областей. На Заході буде +9...+11°С, на Півдні - до +16...+18°С, у решті регіонів - +12...+14°С.

"Західні та північні області, а також Вінниччина вдень на Пасху потрапляють у дощі. Південь, більшість центру та східні області будуть у сухій, переважно сонячній погоді. Ніч на неділю - скрізь сухо, лише на Заході ймовірні дощі. Хто вночі до церкви - одягайтеся тепліше. Вдень буде трохи тепліше, +8…+13 на Заході та Півночі. Південь та Схід - до +12…+16 градусів. А взагалі, найближчі дні - свіжуваті, із періодичними дощами", - зазначає Діденко.

За попередніми прогнозами, від 19 квітня в країні очікується суттєве похолодання з нічними заморозками, дощами та мокрим снігом. Високо в Карпатах навіть прогнозують випадання снігу до 25 см. Удень на Заході буде всього +5-9°С, у Центрі та на Півночі - не вище +8-11°С, на Сході - до +10-14°С, а на Півдні - до +14-16°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку погоду очікувати цієї весни

Прохолодно буде до кінця наступного тижня.

"Денна температура не перевищуватиме +10 градусів. Уночі ймовірні нулі й навіть нижче. При поєднанні опадів та такої низької температури, тобто, близько нуля і нижче, можливий мокрий сніг. Найбільш несприятливою погода буде в західних областях України: опади, висока ймовірність мокрого снігу та холод", - попереджає синоптик.

Травень почнеться із сильної спеки і закінчиться заморозками.

Зараз ви читаєте новину «Яка погода буде в Україні на Великдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути