середа, 08 березня 2017 09:10

Яку погоду очікувати цієї весни

 

У середу, 8 березня, буде сонячно, без опадів, а стовпчики термометрів показуватимуть до +9...+16 градусів. Дощі можливі лише на Північному Заході – Волині, Львівщині, Рівненщині та Тернопільщині. Такий прогноз дає Український гідрометцентр.

"У більшості областей України обіцяє бути комфортною. Адже світитиме сонце, дощів не передбачається, і як прекрасний бонус, очікується висока температура повітря. Трохи іншою буде синоптична ситуація завтра у західних областях. Там пройдуть дощ та очікується невелике похолодання. Вдень у Львові, Івано-Франківську, Луцьку, Рівному, Чернівцях +4…+9, на Тернопільщині та Хмельниччині до +10 градусів. У Києві 8 березня буде чудовим теплим днем, дощі малоймовірні, а протягом дня температура повітря досягне +10…+14 градусів", - написала у Facebook синоптик Наталія Діденко.

Довготерміновий прогноз на весну дала синоптик Укргідрометцентру Вазіра Мартазірова:

"Найближчими днями на Україну прийде похолодання. А на вихідних - вдень до + 4, уночі навіть до 6 морозу в деяких регіонах країни. Тепло повернеться в 20-х числах березня.

У квітні весна буде також мінлива. Температура становитиме до +15 вдень і до +6 вночі. Наприкінці місяця знов буде незначне похолодання.

А от у травні обіцяємо справжнє літо. Подекуди максимальна температура сягатиме +30 градусів. У третій декаді прогнозують стрімке зниження температури аж до заморозків у деяких регіонах".

Зараз ви читаєте новину «Яку погоду очікувати цієї весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути