понеділок, 18 серпня 2008 10:21

Як зірки роздягаються заради благородної мети (ФОТО)
6

Всім фахівцям в області реклами давно відомо, що голе тіло - кращий спосіб підняти галас навколо товару або проблеми. Публічні люди, порноакторки і зірки шоу-бізнесу готові публічно продемонструвати свою голу красу, щоб світ став трішки кращим.

Так, минулого тижня, щоб привернути увагу споживачів до проблеми використання пластикової упаковки, роздяглися співробітниці косметичної компанії Lush в Берліні, пише TheSun.

Холлі Медісон
Минулого року одна з найпопулярніших моделей Playboy Холлі Медісон буквально встала грудьми на захист братів наших менших, оголившись для рекламної кампанії організації PETA (Люди за етичне відношення до тварин). А ось зірка XXX-фильмов Дженна Джеймсон з"явилася голою на плакатах, що пропагують безпечний секс домашніх тварин - котів і собак.

Данієль Лойд
Колишня "Міс Великобританія", а нині гламурна модель Данієль Лойд свого часу поплатилася короною і титулом королеви краси за відверті знімки в журналі Playboy. Проте, оголитися ради суспільного блага для дівчини не проблема: вона знялася абсолютно голою в рекламі добродійного фонду Лінди Маккартіні, який допомагає жінкам з раком грудей.

Сара Мішель Геллар
Зірка "Баффі" Сара Мішель Геллар з"явилася на публіці практично в чому мати народила, щоб зібрати гроші для американського об"єднання CoalitionofSkinDiseases. Відвертий знімок був проданий на онлайн-аукционі на початку року і допоміг актрисі зібрати тисячі фунтів на добродійність.


Джамелія
Американська R&b-діва Джамелія використовувала своє шикарне тіло, щоб взяти участь в антихутряній кампанії PETA: на голій спині темношкірої красуні мирно розташувався білий кролик. "Я думаю, що якщо у вас є серце, то ви не почнете носити хутро", - упевнена співачка.

Періс Хілтон
Скандальній спадкоємиці готелів Hilton теж не чуже бажання взяти участь в добродійній акції. Минулого року Періс Хілтон продемонструвала своє голе тіло, покрите тільки золотою фарбою, в рекламі власної марки шампанського RICHProsecco. Не дивлячись на те, що велика частина прибутку все-таки пішла в кишеню гламурної тусовщиці, 20% від продажів Періс пожертвувала організації, що поставляє питну воду в країни третього світу.

Памела Андесон
Ще одна знаменитість, готова зняти останню сорочку заради шкірки тварини, - Памела Андесон. Мабуть і у красуні Пем серце таке ж велике, як і бюст, тому вона із задоволенням позує голяком на агітаційних плакатах PETA.

Проте добродійний ексгибіоционізм властивий не тільки селебріті: не дивлячись на холодну погоду, активісти з Південного Сассекса роздяглися, щоб своїми тілами викласти на траві антивоєнне послання.

Зараз ви читаєте новину «Як зірки роздягаються заради благородної мети (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути