четвер, 06 грудня 2007 08:38

Як Заворотнюк гвалтували в Рівненській області (ФОТО,ВІДЕО)

Кінокар"єра нині затребуваної актриси Анастасії Заворотнюк почалася в місті Дубно із згвалтування в монастирі на сіннику. Саме ця маленька роль дочки священика стала першою сходинкою на шляху до слави нашої "прекрасної няні".

Вдалося дістати відеоролик, в якому героїню Анастасії гвалтує покидьок. У жодному інтерв"ю або біографії вона про неї не згадує.

Фільм "Моя прекрасна няня" можна назвати зльотом кінокар"єри актриси, починаючи з 2004 року про Анастасію Заворотнюк заговорила вся країна.

А всього за десять років до цього - в 1993 році - актриса з радістю погодилася на драматичну роль у фільмі режисера Володимира Любомудрова "Спадкоємець". І Настя зіграла її блискуче. Тому так і залишається загадкою, чому вона так ретельно приховує початок своєї акторської кар"єри. Чи то не хоче згадувати про дрібну на сьогоднішній день для неї ролі, чи то про свій зовнішній вигляд.

У знімальній групі Настю називали "дитиною". За словами режисера, тоді це була абсолютно сучасне, зовсім ще молоденьке дівча. При цьому юна Заворотнюк абсолютно природно поводилася в інтимних сценах.

У "Спадкоємцеві" Настя зіграла безневинну дівчину, яку знайомий обманом затягнув на сінник зруйнованого монастиря. Партнер Заворотнюк настільки вжився в роль, що накинувся на дівчину як божевільний звір, розірвав в клапті її одяг і згвалтував. Після команди: "Стоп-знято!" на Настю без сліз не можна було дивитися. Актриса реально була налякана - навіть не довелося робити дублі, повідомляє "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Як Заворотнюк гвалтували в Рівненській області (ФОТО,ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути