четвер, 20 вересня 2012 12:22

Як виграти в суді — найцікавіше в журналі "Країна"

 

Тема нового номера журналу "Країна" від 20 вересня — як виграти в суді. Місцеві суди в Україні торік розглянули 1900000 цивільних справ. 70 відсотків позовних вимог задовольнили. Близько 163 000 судових рішень оскаржили в апеляційному порядку. Як виграти в українському суді — радять судді, адвокати, правозахисники.

Також у цьому журналі читайте:

інтерв'ю з генерал-майором держбезпеки Олександром Нездолею "І досі невідомо, хто ж виграв вибори 2004 року";

в рубриці  Культура статтю "Цікаво, а Кличко читав хоч одну книжку Матіос?" - Як минає день на Львівському форумі видавців;

статтю  "Боротьба з демонами – довга і виснажлива і для одержимого, і для священиків. Екзорцистами можуть бути не всі". Минулого тижня в Польщі з'явився перший у світі журнал Egzorcysta – про вигнання бісів із одержимих. Проблему коментує римський священник отець Антоніо;

щоденник бізнесмена Сеяра КУРШУТОВА "Хто витрачає гроші на книжки на зразок "Як стати мільйоне­ром", той годує мільйонера, а сам є лохом".

Далі "Країна" пише:

"Коли чоловік раз зраджує дружину, йому дедалі важче опиратися цьому гріху. Якщо любите обговорювати з подругою сусідку, гріх осуду запускатиме свої щупальця глибоко вам у душу. За якийсь час він заважатиме тверезо подивитися на себе, але помічатимете зло у всіх оточуючих"

отець АНТОНІО, священик

"Якщо пишете роман, він мусить бути про людину. На першій сторінці герой має поставити собі мету і сильно прагнути її здійснити. Вся історія полягатиме в тому, як ви змушуєте його зупинитися. Це створює напругу"

ДіБіСі П'ЄР, письменник

"Гроші - це випробування. Мало людей, готових упоратися з 5 мільйонами доларів, з 50 - ще менше, а з мільярдом - узагалі одиниці"

Сеяр КУРШУТОВ, бізнесмен

"Наші політики продовжують бути радянськими людьми в не радянських умовах. Вони не відчувають жодного дискомфорту, коли на біле кажуть чорне, і навпаки"

Костянтин МАТВІЄНКО, політолог

"Горілка за 300 і 60 гривень нічим принциповим не відрізняється. Так само і з парфумами"

Богдан ЗУБЧЕНКО, парфумер

"Українська мова в Росії тоді була заборонена. Після виступу Соломії Крушельницької запала мовчанка, усі чекали, як відреагує цар. А той усміхнувся і подарував їй тіару. Більші камені залишила собі, а менші роздала сестрам"

Марта СТЕРНЮК, внучата небога співачки Соломії Крушельницької

Про це та інше ми пропонуємо вам дізнатись, читаючи журнал "Країна" № 139 від  20 вересня.

Друковану версію ви можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс — 37278).

Ваші враження про журнал і статті надсилайте на адресу [email protected] або пишіть на сторінках Журналу у соціальних мережах http://vkontakte.ru/club.kraina та http://www.facebook.com/kraina.journal

Дякуємо усім нашим читачам. Читайте "Країну" із задоволенням!

Зараз ви читаєте новину «Як виграти в суді — найцікавіше в журналі "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути