Ексклюзиви
середа, 22 серпня 2007 12:22

Як роздратований Ющенко з Шуфричем пожежу гасив (ФОТО)

Президент України Віктор Ющенко побував учора з робочою поїздкою у Херсонській області. Перед відльотом Ющенка міністр із питань надзвичайних ситуацій Шуфрич відрапортував президентові про локалізацію вогнищ займання і успішне приборкання вогняної стихії в області.

Однак Ющенко повернувся назад після того, як з борта літака він побачив лісову пожежу на великій площі. Він одразу послав телеграму прем"єру Віктору Януковичу.

Текст телеграми:

У зв"язку із ситуацією, що склалася у Херсонській області внаслідок сильних пожеж, які продовжуються і на сьогоднішній день, звертаю Вашу увагу на некомпетентність Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи пана Шуфрича, який не знає реального стану справ, не в змозі організувати роботу з ліквідації пожежі та дезінформував з цього питання Президента України.

Вимагаю:

1. Терміново організувати узгоджену роботу відповідних підрозділів Міністерства оборони України та Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи для вжиття вичерпних заходів з гасіння пожежі.

2. Невідкладно прийняти рішення про відсторонення пана Шуфрича від виконання обов"язків Міністра та в установленому порядку порушити питання про звільнення його з посади як такого, що неспроможний забезпечити доручену ділянку роботи.

Про вжиті заходи прошу доповісти особисто.


Президент України Віктор ЮЩЕНКО

Зараз ви читаєте новину «Як роздратований Ющенко з Шуфричем пожежу гасив (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути