Ексклюзиви
понеділок, 07 червня 2010 13:30

Як Путін лосів молоком годував (ФОТО)

Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін погодував лосенят у Національному парку Лосиний острів

Глава російського уряду приїхав у заповідник 5 червня, напередодні Дня еколога Росії та Всесвітнього дня навколишнього середовища, який було засновано Генеральною асамблеєю ООН в 1972 році.

Путін побував на лосиній біостанції в компанії московських школярів, які приїхали в парк на екскурсію.

Спочатку глава уряду познайомився з лосицею на прізвисько Луша. Він нагодував її чорним хлібом та морквою. У вольєрі з маленькими лосенятами співробітники біостанції запропонували прем'єру і школярам погодувати дитинчат молоком.

Путін, дивлячись, як харчується лосеня, запитав: "Поки все не з'їсть, не зупиниться?" Потім прем'єр додав: "Так, не кусатися і не плямкати. Хто ж чавкає за їжею?"

Після годування лосенят Володимир Путін взяв участь у висадці дерев. Хлопці подарували голові уряду на пам'ять герб Північного адміністративного округу Москви, бейсболку з написом Юний еколог і плюшевого лося.

У свою чергу міністр природних ресурсів Юрій Трутнєв вручив Путіну знак Почесний працівник охорони природи, який прем'єр відразу ж приколов на светр.

Раніше прем'єр-міністр Росії зізнався, що "просто любить всяку живність, тварин" і користується своїм службовим становищем, щоб вирішувати частину проблем, пов'язаних з їх зникненням.

Нагадаємо, 29 квітня Путін побував на Землі Франца-Йосипа, і взяв участь у роботі наукової експедиції, що вивчає ареали проживання білого ведмедя. Він одягнув на одного з них супутниковий ошийник.

РИА-Новости

Зараз ви читаєте новину «Як Путін лосів молоком годував (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути