понеділок, 11 серпня 2008 19:49

Як помолодшати за 10 хвилини на 10 років

Як помолодшати за 10 хвилини на 10 років
Кожна жінка мріє виглядати молодше. Тому багато представниць прекрасної статі готові викласти кругленькі суми на відвідини дорогих салонів краси і на всілякі косметичні засоби. Проте в тому, щоб виглядати молодше, нічого складного не немає.

Навіть невеликі зміни в зачісці і макіяжі здатні скинути до 10 років від вашого віку. Все, що вам потрібне, це 10 хвилин часу.

1 хвилина на губи
Стійкі типи губної помади здатні надовго додати рівномірний колір губам. Проте рівномірний не означає соковитий. Тому після помади скористайтеся блиском для губ. Це допоможе вашим губам виглядати натурально і привернути до себе увагу.

2 хвилини на щоки
З віком шкіра старіє і втрачає свій природний колір, тому якщо ви хочете виглядати молодо, то нанесіть поверх вашого щоденного тонального крему трохи рум"яни.

3 хвилини на зачіску
Якщо ваше волосся дозволяє, то обов"язково зав"яжіть його в "кінський хвіст". Така зачіска додасть вашому зовнішньому вигляду свіжість. Більш того, волосся, зібране у такий спосіб, зробить ваші очі і губи виразнішими.

4 хвилини на очі
Пам"ятаєте, що очам повинно бути приділено більше всього уваги. Молодо виглядати - це означає мати сексуальний блиск в очах. Як його добитися? Починати потрібно з тіней. Темні тіні залиште для ділових прийомів і офіційних зустрічей. Вам потрібні пастельні тони. Виберіть тіні кремового кольору або кольору какао.

Не забудьте про контури очей. Підводячи контури, зверніть увагу на те, щоб колір олівця не був дуже яскравим і  викликаючим. Робіть підводи якомога тоншими і якомога ближче до лінії вій.

Якщо природа не нагородила вас пишними чорними віями, не варто хвилюватися. На сьогоднішній день косметичними компаніями розроблена безліч різних видів туші, один з яких обов"язково підійде вам, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Як помолодшати за 10 хвилини на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути