Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2007 11:16

Як мільярдер Гайдук 50-річчя святкував (ФОТО)
5

Екс-секретар Ради нацбезпеки Віталій Гайдук днями відзначився. У свої ювілейні 50 він забабахав бенкет такий, який во істину відповідає його статкам. А статки Гайдука американський "Forbs" оцінив у 2 мільярди доларів.

Масштаби ж свята були такі. У Партеніті з 20 по 23 липня для майже двох сотень гостей був знятий лікувально-оздоровчий комплекс "Айвазовьске".

Приміщення для дня народження Гайдука оформлював відомий декоратор шоу Борис Краснов. А от частував гостей іменинника гастрономічний театр Джакомо Казанови, у чиїм меню чорна ікра була, мабуть, найбільш банальною стравою.

При цьому шоу коментував не хто-небудь, а лауреат премії "Тефі" ведучий російського щоденного шоу "Приватне життя" Володимир Молчанов.

Окремо про сцену. Вона, як пише "Сегодня", зі звуком і світлом використовувалася на концерті Пола Маккартні на московській Червоній площі.

Свої коронні арії з "Вестсайдської історії" та "Привида опери" виконали зірки світового масштабу Хосе Каррерас та Сара Брайтман. Щоправда, співали зірки у супроводі симфонічного оркестру Кримської філармонії.

До речі, як пише газета, тільки за виступ Карерраса та Брайтман Гайдуку "довелося викласти як мінімум півмільйона доларів". Так, кажуть, співак на приватних вечірках бере від 350 тисяч доларів, а його колега по сцені - від 200 тисяч доларів, пише Tablo ID.

Фото: "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Як мільярдер Гайдук 50-річчя святкував (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути