четвер, 30 грудня 2010 11:48

28-річна модель померла від анорексії (ФОТО)
8

Французька модель Ізабель Каро, котра стала символом боротьби з анорексією, померла у віці 28 років від анорексії. Цю інформацію підтвердили її друзі.

Як сказав журналістам швейцарський співак Вінсент Біглер, який записував разом з Каро пісню, вона померла ще 17 листопада. А перед цим їй надавали допомогу з приводу важкого респіраторного захворювання.

Як сказала одна з колег Ізабель Каро, вона померла після повернення до Франції з Токіо, куди їздила по роботі. Близькі та друзі поховали її в Парижі ще в листопаді.

У 2007 році Ізабель Каро знялася оголеною для плакатів, що демонструють ризик навмисного недоїдання, на яке йдуть багато юних дівчат, які сподіваються скинути вагу і досягти успіху в модельному бізнесі. Однак ця кампанія соціальної реклами в декількох країнах була заборонена: настільки шокуючими виявилися фотографії.

Каро, зріст якої був 165 см, в той час, за повідомленнями преси, важила 32 кг.

"Я вирішила, що це для мене буде можливість використати власні страждання для того, щоб донести до людей мою думку, - цитувало в той час агентство Франс-прес слова моделі. - Зримо показати, нарешті, те, чим є насправді худорба і небезпека , яку вона створює. Ця небезпека - смерть ".

У 2007 році від анорексії померла колишня ізраїльська модель Іланіт Елімелеха. У 34 роки при зрості 172 см жінка важила всього 22 кілограми.

Бі-бі-сі

Зараз ви читаєте новину «28-річна модель померла від анорексії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути