Ексклюзиви
неділя, 21 грудня 2008 12:59

200 тисяч американців сидять без світла

Снігові бурі, які пройшли в останні дні в центральних та східних районах США, залишили без електроенергії понад 200 тис. споживачів. За даними енергетичних компаній, що працюють в регіоні, без світла залишаються споживачі в Мічігані, Нью-Гемпширі і цілому ряді інших штатів. Негода стала також причиною скасування або затримки авіарейсів в багатьох аеропортах країни.

Як повідомляють представники Національної служби погоди США, в деяких штатах встановилася надзвичайно холодна погода. Так, в Айові та сусідніх з нею державах в суботу стовпчик термометра опускалися до мінус 28 градусів за Цельсієм. Холод супроводжується найсильнішим вітром, пориви якого досягають 56 км за годину, повідомляє "ІТАР-ТАСС".

У суботу у багатьох центральних і північно-східних штатах країни продовжилися снігопади. В окремих районах випало від 20 до 60 см опадів. Як очікується, сніг там буде йти і в найближчі дні.
Зараз ви читаєте новину «200 тисяч американців сидять без світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути