субота, 28 вересня 2024 03:25

2 відмінні способи почистити батареї і прибрати пил і бруд

2 відмінні способи почистити батареї і прибрати пил і бруд
2 відмінні способи почистити батареї і прибрати пил і бруд. Фото: made-in-china.com

Роблячи прибирання, найчастіше залишаються без уваги батареї.

Сучасні радіатори влаштовані так, що усередину не потрапити і нічого не видно, що всередині. До очищення руки не доходять роками. А тим часом, усередині накопичується пил, павутиння та інше сміття у великих кількостях і чим більше воно знаходиться всередині, тим складніше його відмити, пише Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відмити бруківку: прості та ефективні засоби

Сухе чищення батарей можна проводити за допомогою пилососа, надівши вузьку насадку. А можна направити ввімкнений фен і видути звідти пил, але краще просунути наскільки можливо мокру тканину за задню стінку, щоб сміття прилипло.

Рекомедують ще два дієві способи миття батарей:

1 спосіб. Для цього треба взяти ножиці та затиснути між лезами поролонову губку, від'єднавши від неї абразивну частину. Але перед цим на ножиці треба намотати ізоленту, щоб вони не прорізали губку.

Тепер просунути ножиці з губкою в щілину між секціями батареї та провести вздовж них. Ви здивуєтеся скільки всього прилипне до губки. Таку чистку можна проводити як зверху вниз, так і знизу вгору.

2 спосіб. Більш ґрунтовний, за допомогою теплої води батареї будуть промиті вздовж та впоперек. Отже, знадобиться тазик та відро з водою, до якої можна додати трохи засобу для миття посуду.

Батарея промивається частинами. Треба підставити тазик під батарею, зачерпнути в ковшик води та повільно лити її усередину секцій. Вода при цьому не розбризкується, а тонким струмком стікає в таз. Лити воду треба і спереду, там, де вгорі ґрати. Після водної процедури треба протерти радіатор вологою ганчіркою.

Ви не повірите, наскільки повітря відрізнятиметься, воно відразу стане свіжим і чистим.

Щоб відновити чистоту й білизну сантехніки, існують ефективні засоби та методи, які допоможуть швидко впоратися з цією проблемою.

Навіть при регулярному чищенні потужними хімічними засобами всередині унітазу часто з'являється жовта смуга. Вона практично не піддається очищенню, тому господиням потрібно докладати багато зусиль, щоб відмити її повністю.

Розповімо про два бюджетні спосіб, за допомогою яких позбудетесь жовтої смуги без особливих зусиль. Знадобиться два кухонні продукти, які є у кожного.

Зараз ви читаєте новину «2 відмінні способи почистити батареї і прибрати пил і бруд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути