вівторок, 10 серпня 2010 16:55

17-річний студент помер від інфаркту мозку на першому занятті

17-річний студент помер від інфаркту мозку на першому занятті
9 серпня в Запорізькому юридичному інституті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ помер 17-річний студент Родіон Брашко.

Як повідомив ректор інституту Сергій Алферов кореспонденту Gazeta.ua, це трапилося в перший день занять. Студентів зібрали, щоб дати розклад, роз'яснити організаційні моменти.

"В перерві між заняттями курсант Родіон Брашко піднявся на четвертий поверх в спальний корпус. Там хлопцю стало погано і він втратив свідомість. Через хвилину його оглянув наш лікар. Через 20 хвилин приїхала швидка. Брашко забрали в дитячу обласну лікарню".

О 15.30 Родіон Брашко помер.

10 серпня викладачі отримали медекспертизу.

В свідоцтві про смерть медики написали, що смерть настала внаслідок захворювання. Хвороба, що призвела до смерті - ішемічний інфаркт головного мозку.

Більшість повідомлень у ЗМІ стосується смерті студента на заняттях з фізкультури.

Повідомляється, що заступник головного лікаря зі швидкої допомоги 5-ї міськлікарні Сергій Баранник, 9 серпня "швидка" одержала виклик до Запорізької юридичної академії.

"Причина виклику - на заняттях з фізкультури стало зле 17-річному студенту. До моменту приїзду швидкої хлопець перебував у комі з температурою 41,7 градусів", - відзначив Баранник.

За його словами, реанімаційна бригада, вживаючи інтенсивні реанімаційні заходи, доставила постраждалого в лікарню, де він ввечері помер.

Зауважимо, рік тому у дніпропетровському університеті помер 20-річний студент. Хлопець був інвалідом третьої групи і не витримав підйому по східцях, коли не працював ліфт.

Зараз ви читаєте новину «17-річний студент помер від інфаркту мозку на першому занятті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути