Ексклюзиви
неділя, 26 серпня 2018 13:34

17 висловлювань сенатора Маккейна, що дуже влучно характеризують культового політика

1

Ми будемо жити з вічним соромом через те, що не дали українцям зброю, щоб вони себе захистили.

2

Президент США не може вести за собою вільний світ, вітаючи диктаторів з перемогою на фіктивних виборах. Привітавши Путіна, президент Трамп образив кожного громадянина Росії, якому було відмовлено в праві на чесне голосування.

Автор: Reuters
  Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн відомий непримиренною критикою президента Росії Путіна
Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн відомий непримиренною критикою президента Росії Путіна

3

Сполучені Штати Америки мають дати Володимиру Путіну і всім іншим агресорам чіткий сигнал, що ми не потерпимо нападок на нашу демократію. За останні вісім місяців яку ціну заплатила Росія за втручання в наші вибори? Дуже невисоку.

4

Я не беру участь у спостереженні на виборах в уявних країнах (у відповідь на запрошення відвідати вибори в ЛНР).

5

Я оптиміст, навіть коли справа стосується Росії.

6

Лідери України описують стратегію президента Росії Володимира Путіна як в (комп'ютерної) грі Pac-Man - укус території України за укусом досить невеликими порціями, щоб не викликати масштабної міжнародної реакції. Але в цей момент має стати очевидно всім, що Путін не хоче дипломатичного вирішення конфлікту. Він прагне домінувати в Україні.

7

Росія - бензоколонка, яка маскується під країну. Це клептократия, корупція. Це нація, економіка якої спирається виключно на поставки нафти і газу. Тому економічні санкції важливі.

8

Деякі люди розуміють тільки одне - силу. ФІФА повинна відчути караючу міць і лють наших збройних сил ... Немає сенсу затримувати дрібних поплічників, поки лідер ФІФА гуляє на волі. Я буду переслідувати Зеппа Блаттера до самих воріт пекла.

9

Думаю, Росія найголовніша зараз загроза. Найбільш значна, ніж Ісламська держава. Я думаю, що ІГ може творити жахливі речі. Але саме російські спробували знищити основу демократії, змінити результат виборів в Америці.

10

Слова європейців нічого не варті.

11

Я можу висловити лише задоволення тим, що "дорогий керівник" (Кім Чен Ір) приєднався в пеклі до таких, як Каддафі, бен Ладен, Гітлер і Сталін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гігант. Ікона. Американський герой" - політики висловились про смерть Маккейна

12

Лавров - це маріонетка бандита і вбивці, який використовував високоточне російську зброю для ударів по лікарнях в Алеппо, порушував права людини по всьому регіону, вторгся в Україну, забрав Крим. Він діяв найбільш кричущим і розбійним чином, і йому нічого було робити в Овальному кабінеті.

13

Угорщина є нацією на межі здачі суверенітету неофашистському диктатору, нацією, яка лягає в ліжко до Володимира Путіна

14

Росіяни заслуговують кращого, ніж Путін ... Президент Путін ... не вірить, що на волі людська природа може піднятися над своїми слабкостями і побудувати справедливе, мирне і процвітаюче суспільство. Або як мінімум, він не вірить, що це можуть зробити громадяни Росії. Тому він править, використовуючи ці слабкості, за допомогою корупції, репресій і насильства. Він править для себе, але не для вас.

15

Дорогий Влад! (Звернення до Путіна) "Арабська весна" наближається до твоїх околиць.

16

Прийшов час вести себе більш жорстко з Росією. Для США настав час висловити свою думку в зв'язку з порушеннями прав людини, вироками, а також діяльністю цього автократа, полковника КДБ, який продовжує пригнічувати народ Росії.

17

Я не думаю, що всі ці події (революції) обмежені Близьким Сходом ... Цей вітер змін дме і розноситься, і якби я був Володимиром Путіним, то поводився б трохи менш самовпевнено, перебуваючи в Кремлі зі своєю клікою з КДБ.

25 серпня о 16:28 за місцевим часом в колі сім'ї помер від раку американський сенатор Джон Маккейн. Йому був 81 рік. Незадовго до цього політик вирішив припинити лікування агресивної форми раку мозку. Захворювання у нього виявили під час планової операції в 2017 році.

Зараз ви читаєте новину «17 висловлювань сенатора Маккейна, що дуже влучно характеризують культового політика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути