середа, 09 липня 2008 08:47

16-річний син Усами бен Ладена продовжує справу батька (ФОТО)

 
Молодший син Усами бен Ладена продовжив місію свого батька на ґрунті ненависті. Хамзі бен Ладену всього 16 років, але його вже прозвали спадкоємцем принца Терору. Він вважає, що США та їх союзники повинні бути знищені. Підліток в своїй пісеньці для фанатиків співає, що потрібно прискорити руйнування Америки, Великої Британії, Франції та Данії. Далі Хамза продовжує: "Бог з тими, хто хоче перейти до джихаду, і проти тих, хто хоче знищити їх".

Ці вірші молодшого сина Усами з"явилися на сайті екстремістів 7 липня. Цю дату юний терорист обрав не просто так. Саме цього дня три роки тому в Лондоні сталося 4 скоординованих вибухи, здійснених терористами-смертниками. О 8:50 ранку, з проміжком в 50 секунд, були підірвані три потяги Лондонського метрополітену. Майже за годину, о 9:47, пролунав четвертий вибух в автобусі на Тевісток-сквер.

Було убито 52 людини, поранено близько 700. Загинули також 4 терористи-самовбивці: Хабіб Хусейн, Мохаммед Сідік Хан, Джермен Ліндсі і Шехзад Танвер.

Терористичний акт призвів до того, що система громадського транспорту в Лондоні була паралізована на добу.

Слова пісні хлопця з"являються під відеоматеріали його батька. Зараз Хамза ховається на пакистано-афганскому кордоні. Він єдиний син його дружини в Саудівській Аравії.

За матеріалами The Sun

Зараз ви читаєте новину «16-річний син Усами бен Ладена продовжує справу батька (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути