понеділок, 01 березня 2010 14:32

16-річний хлопець застрелив троюрідного брата

16-річний хлопець застрелив троюрідного брата
16-річний Ігор Скрип із села Луг Великоберезнянського району Закарпаття застрелив із рушниці троюрідного брата. 14-річний Володимир Бабич помер на місці.

Трагедія розігралася пообідньої пори у будинку Скрипа. Родичів хлопця не було вдома – батько знаходився на роботі, а мати поїхала в обласний центр. Ігор відшукав на горищі стару мисливську рушницю 16-го калібру і запропонував меншому брату сфотографувати один одного зі зброєю на мобільний.

"Старший хлопчина став причісуватися біля дзеркала, а заряджену рушницю, не обертаючись, передав потримати молодшому братові. Та саме в ту мить хтось із дітей необачно натиснув на курок і пролунав постріл. Заряд потрапив меншому просто в голову", - розповідають Gazeta.ua у відділі зв"язків з громадськістю обласного управління міліції.

Ігор Скрип набрав по мобільному батька, той викликав міліцію. Спершу підліток збрехав, що знайшов зброю в лісі. Пізніше батько хлопця зізнався, що не зареєстрована рушниця перейшла йому у спадок від діда.

"За фактом вбивства через необережність порушено кримінальну справу. Та оскільки трагедія сталася через пустощі, хлопцеві, можливо, дадуть умовний строк. А от проти батька можуть порушити кримінальну справу за незаконне зберігання зброї", - повідомили в міліції.

Вбитий Володимир Бабич був єдиною дитиною у сім"ї. З Ігорем Скрипом були найкращими товаришами.

Зараз ви читаєте новину «16-річний хлопець застрелив троюрідного брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути