четвер, 03 жовтня 2024 17:23

10 млн грн на підтримку ветеранів та відкриття сотого магазину в Україні: як JYSK відзначає 20-річчя

У жовтні 2024 року JYSK в Україні виповнюється 20 років. Цю подію компанія відзначає відкриттям 100-го магазину в країні, а також благодійною акцією у партнерстві з фондом "Повернись живим".

Автор: надане компанією JYSK в Україні
  JYSK в Україні виповнюється 20 років
JYSK в Україні виповнюється 20 років

"Підбиваючи підсумки двох десятиліть безперервного розвитку, різноманітних викликів, боротьби, я хотів би виділити найважливіші досягнення. По-перше, побудова справжньої команди, з позитивною атмосферою, спільними цінностями та цілями, вмотивованими та задоволеними працівниками. Друге важливе досягнення - побудова довірливих відносин із покупцями. Бренд JYSK став більш впізнаваним в Україні, нам довіряють та віддають перевагу. Це підтверджує, що ми на вірному шляху. Також - це просування данської бізнес культури. Мова йде про соціально відповідальну політику компанії, де ми піклуємося про те, який слід наше покоління залишить після себе", - розповів Євген Іваниця, директор JYSK в Україні.

10 млн грн на спорядження для адаптивного спорту

З нагоди свого 20-річчя JYSK разом із благодійним фондом "Повернись живим" відкрили збір "Додай руху до сили духу" - 10 млн грн на спорядження для адаптивного спорту на підтримку ветеранів і ветеранок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інклюзивна траса, рекорд України й збір для ЗСУ - як пройшов наймасовіший благодійний марафон у Черкасах

"З 2019 року ми є адептами поширення адаптивного спорту в цілому в країні як найефективнішого способу повернення ветеранів після війни або служби в Збройних силах чи інших силових структурах. Спорт, по-перше, - це про здоров'я. По-друге, це про соціалізацію, стосунки, спілкування. Всі можуть ним займатися, але інколи це потребує певної допомоги щодо забезпечення. На зібрані кошти ми придбаємо адаптивне спортивне спорядження, яке використовуватиметься ветеранами, діючими військовими в різноманітних змаганнях в Україні та за кордоном", - зазначив Тарас Чмут, голова фонду "Повернись живим".

Автор: надане компанією JYSK в Україні
  JYSK із благодійним фондом «Повернись живим» відкрили збір на підтримку ветеранів
JYSK із благодійним фондом «Повернись живим» відкрили збір на підтримку ветеранів

Підтримати збір можна за посиланням або придбавши тематичну благодійну наліпку чи сумку-шопер на касі мережі JYSK із 3 до 30 жовтня.

100-й магазин мережі в Україні

Попри війну, JYSK продовжує розвиток в країні, інвестуючи в нові магазини та діяльність, забезпечуючи якісні товари і створюючи нові робочі місця.

3 жовтня у Чернівцях відкрили 100-й магазин JYSK в Україні. Це вже другий магазин мережі в місті.

У 2025 фінансовому році заплановано відкриття ще дев'яти нових магазинів в Україні та оновлення 12 наявних.

Допомога JYSK під час повномасштабної війни

"JYSK постійно бере участь у благодійних акціях, і на це є запит і зі сторони працівників та покупців мережі", - розповів керівник компанії в Україні.

З початку повномасштабної війни JYSK в Україні:

• передав понад 70 млн грн на благодійність та підтримку військовослужбовців;

• залучив понад 1 млн покупців до благодійних проєктів;

• інвестував близько 400 млн грн у відкриття 20 нових магазинів, перебудову 17 магазинів та відновлення 6 магазинів, що були пошкоджені або зруйновані;

• сплатив 2 млрд грн податків до українського бюджету.

Тарас Чмут подякував компанії за системну допомогу та назвав JYSK в Україні прикладом для інших компаній.

Автор: надане компанією JYSK в Україні
  Тарас Чмут подякував Данії за їхнє лідерство у підтримці оборонно-промислового комплексу та JYSK за системну допомогу Україні
Тарас Чмут подякував Данії за їхнє лідерство у підтримці оборонно-промислового комплексу та JYSK за системну допомогу Україні

"Для нас як для організації, яка працює з Силами безпеки й оборони, дуже важливо, коли величезні міжнародні компанії долучаються до підтримки благодійності в Україні. Це певний прецедент, якого нам не вистачає від інших компаній. Тож можна подякувати Данії за їхнє лідерство у підтримці оборонно-промислового комплексу, тому що це задає планку і створює рольову модель для інших країн. Так само JYSK як партнер - це гарний приклад для інших компаній. Те, що JYSK працює, - це великий індикатор якості", - підсумував голова фонду "Повернись живим".

У Гайсинському районі на Вінниччині створюють центр фізичної реабілітації та психологічної адаптації для військових та членів їхніх родин.

Взяли на себе цю місію самі ж ветерани російсько-української війни.

Зараз ви читаєте новину «10 млн грн на підтримку ветеранів та відкриття сотого магазину в Україні: як JYSK відзначає 20-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути