Ексклюзиви
четвер, 14 серпня 2008 08:53

Кур"єрів київських інтернет-магазинів били і грабували

Двоє молодиків з січня по серпень 2007 року грабували кур"єрів інтернет-магазинів. Зловмисники замовляли дорогу техніку, оформлювали доставку на тимчасову адресу, а вже там грабували кур"єра та зникали.

Протягом першого півріччя 2007 року у правоохоронців зібралося чимало скарг від представників інтернет-магазинів. Щоразу історія повторювалася: невідомі заманювали продавців до себе, і забирали дорогу техніку. Зазвичай кур"єрів ще й лупцювали.

У прокуратурі розповіли, серед зловмисників була жінка. Вона зустрічала кур"єрів. Розрахунок був тонкий: коли чоловіки бачили перед собою милу жінку, жодних підозр у них не виникало. Але за кілька хвилин ситуація різко змінювалася.

Майже півроку слідчі не могли знайти жодної зачіпки. Та все сплило під час розслідування подвійного вбивства. Оперативники з"ясували, що загиблі – ті самі розшукувані грабіжники. Після цього вийшли на двох їхніх поплічників, і ті розповіли все, як було. Щоправда, один із підозрюваних зізнався тільки частково.

Розслідування гучних пограбувань закінчилося швидко. З огляду на кримінальне минуле засуджених, їх надовго відправили за ґрати: одного на 11 років, іншого – на дев"ять. Термін покарання можуть іще й подовжити, коли суд розгляне справу про вбивство їхніх поплічників, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину « Кур"єрів київських інтернет-магазинів били і грабували ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути