Ексклюзиви
понеділок, 13 грудня 2010 14:20

Маршрутка з пасажирами розвернула 20-тонний трамвай (ФОТО)
6

Сьогодні близько 10 години ранку у центрі Львова трапилося ДТП. Через помилку на світлофорі переповнена маршрутка в'їхала у трамвай. Водій трамваю і ще 6 пасажирів потрапили до лікарні.

Як розповіла Gazeta.ua працівниця "Львівелектротранс" Мирослава Вовк, винен у дорожній пригоді водій маршрутки, він їхав на великій швидкості.

"Як бус може розвернути 20-тонний трамвай, якщо б не гнав на швидкості? Як мені відомо, водій трамваю зупинилася на червоне світло. Коли загорілося зелене, почала здійснювати рух. Тут раптом з лівого боку розігналась 39 маршрутка, зачепила трамвай так, що той з'їхав з рейок. А сам автобус віднесло на 20 метрів вперед, розвернуло та стукнуло в дерево", - сказала вона.

У 39 маршрутці на час зіткнення було 30 пасажирів. Четверо з них отримали травми різних ступенів важкості. Водій не постраждав. У автобусі вирвало задні та передні вікна, побило бампер та задній міст. У трамваї пошкодило кабінку для водія та зігнуло гак зчеплення. Серйозні травми отримала студентка, яка від удару зламала ніс, та пенсіонер, який отримав перелом ребер. Водія 45-річну Тетяну Зельман швидка забрала із забоєм внутрішніх органів.

Водій маршрутки заперечив свою провину у ДТП.

"Їхав на зелене світло, швидкість не більше 40 км на годину. Куди там більше розженешся, якщо там ще й пішохідний перехід? В мене є свідки, стукнув мене трамвай, а не навпаки", - розповів водій Павло.

Працівники ДАІ опитали свідків та пасажирів автобуса і трамваю. Побиту маршрутку відтягли до з'ясування обставин до управління автомобільної інспекції, трамвай у ДЕПО. Рух транспорту в центральній частині міста поступово відновлюється.

Нагадаємо, раніше в Одесі трамвай зійшов з рейок і протаранив маршрутне таксі. У вагоні на момент зіткнення було 15 людей, жоден з них серйозно не постраждав. Набагато менше пощастило пасажирам мікроавтобуса, в якому знаходилося 17 осіб, з них троє - травмовані.

Фото: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Маршрутка з пасажирами розвернула 20-тонний трамвай (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути