Ексклюзиви
субота, 02 березня 2013 05:17

Вінницькі студентки поприходили на весняний бал з оголеними до сідниць спинами
16

Фото: Фото: Аріна КАНТОНІСТОВА

У Вінниці відбувся щорічний "Весняний бал" для найуспішніших студентів міста. Міська рада, яка його організувала, запросила їх до заміського ресторану. Зібралося понад сотню гостей.

Розважав студентів симфонічний оркестр "Аркада". Пригощали велетенським тортом у вигляді залікової книжки, печивом, тістечками та шампанським. За шампанським стояли у довжелезних чергах біля бару.

"Я за сьогодні не знаю, скільки пляшок з-під шампанського відкрив. За першу годину, напевно, більше сотні. Вже й і мозолі понатирав", - розповів бармен Олександр.

Згідно дрес-коду, на бал усі мали прийти у вечірніх вбраннях. Ніхто його не порушив. Хлопці вдягнули костюми, деякі смокінги. Дівчата - довгі сукні.

"За ніч зшила собі сама сукню. Хотіла таку саму, як в одному з кліпів у співачки Альоші. Ніяких викройок. Усе на око", - розповіла Юлія Вегебко, одягнена у відверту сукню помаранчевого кольору.

"Я також сама собі шила сукню. Як і того року. Тоді була у яскраво-рожевій з пір'ям по низу. Мене назвали Періс Хілтон. Бо я також білявка, та і зовнішністю ми з нею чимось схожі. І тому вирішила не відставати від іміджу зірки. На мені сукня в підлогу з чорного оксамиту. Прикрасила її камінчиками на талії. Також без викрійок. Навіть от цю родзинку – виріз на спині, якось умудрилася змайструвати", - зауважила Тетяна Мрачко.

Ще багато дівчат прийшли у сукнях з голими спинами. У деяких ледь були приховані сідниці.

"У мене, звичайно, не такий виріз. Але, коли моя бабуся побачила моє плаття, вона ахнула. Літом святкували її 60-річний ювілей. На нього і вирішила зшити от цю сукню. Дизайн придумала сама. Спина гола, є широкі вирізи на талії. Тримаються на стрічках. Коли прийшла до бабусі на ювілей, вона тільки мені сказала, що у її часи такого б ніколи не одягнули", - розповіла студентка з медичного університету Юлія.

Найдорожча сукня була на студентці з Торговельно-економічного інституту. Зелений шовк замовляла з Італії.

"Побачила в журналі от цю прекрасну сукню, де одна рука гола, друга з пишним рукавом. З моїм дизайнером переговорили, і домовилися пошити. Обійшлася вона дуже дорого. Понад 10 тисяч гривень ", - розповіла Олена Доровенко.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі студентки поприходили на весняний бал з оголеними до сідниць спинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути