Ексклюзиви
понеділок, 26 серпня 2019 01:30

"Ти вкрала моє дитинство": дівчинка, яка в 5 років стала секс-іграшкою своєї матері
17

Історія Єви Іонеско почалася в 70-х роках минулого століття, коли дівчинці було всього п'ять років. Її мати Ірина - румунка за походженням - в 70ті роки прославилася в Парижі і за його межами, публікуючи оголені фото своєї доньки у художніх і порно журналах.

Єва стала наймолодшою моделлю, яка коли-небудь з'являлася в Playboy оголеною. Її фотографії, зроблені Жаком Бурбулоном, з'явилися в італійському виданні журналу в жовтні 1976, коли дівчинці було 11 років. У листопаді 1978 іспанське видання Пентхаус теж опублікував її фотографії.

Єва дебютувала в кіно у віці одинадцяти років в 1976 році, у фільмі Романа Поланскі "Мешканець". Далі були еротичний фільм "Розпусне дитинство". У 2011 році Єва зняла фільм про своє дитинство "Моя маленька принцеса".

Єва Іонеско народилася 18 липня 1965 року в Парижі. Свого батька дівчинка не знала, а мати — Ірина Іонеско — практично не приділяла дочці час, вихованням займалася бабуся.
Єва з матір'ю Іриною. Лише коли Єві виповнилося 5 років, захоплена фотографією і богемними тусовками жінка, звернула увагу, що народила дуже красиву дочку — біляве волосся, лялькові риси обличчя, пухкі губи. Все це робило Єву ідеальною моделлю для її фотографій.
Коли мати вперше запропонувала їй попозувати для фото, Єва дуже зраділа. Тоді вона навіть не підозрювала, що бере участь в чомусь непристойному. Головним для дівчинки було провести якомога більше часу зі своєю матір'ю, тому вона із задоволенням погоджувалась на все, що та пропонувала. Незабаром їх майже невинні фотосесії придбали еротичний підтекст.
Жінка вдягала маленьку дівчинку в панчохи, відверті сукні, корсети і вуалетки, робила їй макіяж і говорила, що робити.
Розсунь ніжки, — командувала Ірина, — розсунь сильніше! Ось вже не думала, що в тебе є комплекси! Згодом Ірина стала фотографувати малолітню доньку в оточенні дорослих чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без заборон, правил та обмежень: якими були жінки на фестивалі Вудсток-69

Зараз ви читаєте новину «"Ти вкрала моє дитинство": дівчинка, яка в 5 років стала секс-іграшкою своєї матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути