Ексклюзиви
пʼятниця, 08 березня 2019 10:54

У мережі показали фото російських військових, які захоплювали Крим
5

Роман Башкатов
Фото: https://informnapalm.org
Павло Ясницький
Кирило Денисов

Встановили факт участі 11-ї бригади протичовнових кораблів ЧФ ВМФ РФ в операції захоплення Криму.

Відомо, що посвідчення до медалей за окупацію півострова військовикам підписував капітан 1-го рангу Павло Ясницький, про це повідомляє InformNapalm.

Автор: https://informnapalm.org
  Роман Башкатов
Роман Башкатов

Башкатов Роман Євгенійович (рос. – Башкатов Роман Евгеньевич), 1995 р. н., РФ, м. Таганрог, 20-й провулок, буд. 30. Призваний на службу в армію восени 2013 року. Служив матросом на великому протичовновому кораблі "Керч". Станом на 2014 рік корабель входив до складу 11-ї бригади протичовнових кораблів (11 Бр ПЧК), в/ч 42948, ППД – Севастополь, тимчасово окупований Крим. Надалі це з'єднання розформували і в 2015 році воно увійшло до складу відродженої 30-ї дивізії протичовнових кораблів (30 ДПЧК).

Автор: https://informnapalm.org
 
Башкатов - учасник спецоперації захоплення Криму. У своєму фотоальбомі він опублікував фото посвідчення до медалі за окупацію півострова.
Автор: https://informnapalm.org
  Кирило Денисов
Кирило Денисов
Денисов Кирило Віталійович (рос. – Денисов Кирилл Витальевич), за даними сторінок в соціальних мережах: дата народження 12.07.1994 р.н. Народився в м. Таганрог (Ростовська область РФ), де й зараз мешкає його мати, бабуся та інші родичі. У профілі соцмережі "Вконтакті" також вказане місто Ростов-на-Дону.
Денисов теж проходив строкову службу в 2013-2014 роках – бувв старшим матросом на ВПЧК "Керч" (11-та БрПЧК, в/ч 42948). Учасник спецоперації захоплення Криму. Зберігає в альбомі фотографії з медаллю за окупацію та фото нагородного посвідчення до медалі.
Автор: https://informnapalm.org
 
Нагородні посвідчення до медалей за окупацію Криму військовикам в/ч 42948 підписував капітан 1-го рангу Ясницький Павло Геннадійович (рос. – Ясницкий Павел Геннадьевич), який на той час був тимчасово виконуючим обов'язки командира. На початку своєї військової кар'єри Ясницький служив на ВПЧК "Керч" командиром зенітно-ракетної батареї.
Автор: https://informnapalm.org
  Павло Ясницький
Павло Ясницький
У Європарламенті українські дипломати розповіли про репресії, які чинить Росія стосовно проукраїнських кримчан на окупованому півострові.

Заяву зробили в рамках конференції "Крим.Вкрадений півострів", яку присвятили до п'ятиріччя анексії, повідомляє Представництво України в Європейському парламенті.

"Росія не хоче, щоб світ дізнався правду про свої злочини в окупованому Криму. Ми не повинні недооцінювати амбіції Путіна з точки зору його агресивної політики", - сказала перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джеппар.
Зараз ви читаєте новину «У мережі показали фото російських військових, які захоплювали Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути