Ексклюзиви
вівторок, 04 квітня 2017 13:29

У Криму по тривозі підняли фронтову авіацію

У Криму по тривозі підняли фронтову авіацію
У навчаннях задіяно близько 30 одиниць авіаційної техніки

Фронтову авіацію Південного військового округу в Криму і Волгоградській області підняли за тривогою. Відбулося це в рамках льотно-тактичних навчань.

Про це повідомив начальник прес-служби ПВО полковник Вадим Астаф'єв, передають "РИА Новости".

"У Криму і Волгоградській області льотчиків об'єднання ВПС і ППО Південного військового округу підняли за навчально-бойовою тривогою в рамках льотно-тактичних навчань. Екіпажі фронтової авіації Су-24М, Су-25М і Су-25СМ відпрацьовують питання щодо знищення авіаційного парку бойових машин, об'єктів і баз умовних незаконних збройних формувань, а також їхніх великих складів пально-мастильних матеріалів, схронів зі зброєю і боєприпасами. Для досягнення реальної бойової обстановки ескадрильї штурмовиків Су-25М, Су-25СМ і бомбардувальників Су-24М виконують завдання в умовах активної протидії ППО умовного противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тральщик "Черкаси" 6 днів витримував штурм російських військових

Протягом чотирьох днів військові льотчики виконають понад 120 навчально-бойових вильотів. Льотно-тактичні навчання мають плановий характер, у них залучили близько 30 одиниць авіаційної техніки", - уточнив Астаф'єв.

Масштабні навчання десантників можуть використати для початку відкритої війни Росії проти України, вважає Євген Лупаков, перший заступник голови Спілки офіцерів України. Подібний сценарій був під час загарбання Кримського півострова.

Зараз ви читаєте новину «У Криму по тривозі підняли фронтову авіацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути