четвер, 06 грудня 2018 13:51

Росія везе до окупованого Криму нові ракети

Росія везе до окупованого Криму нові ракети
МРК "Орєхово-Зуєво" відправився до окупованого Росією Севастополя. На фото Перший МРК цієї серії кораблів - "Угліч" - фото росзмі

Росія відправляє до окупованого Криму протикорабельні крилаті ракети.

Малий ракетний корабель "Орехово-Зуево" почав перехід із порту Новоросійськ до окупованого Севастополя, повідомив офіційний представник Чорноморського флоту РФ Олексій Рульов.

"Новий МРК Чорноморського флоту "Орехово-Зуєво" виконав всі заходи державних випробувань і почав перехід із Новоросійська до Севастополя", сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія почала масштабні навчання з ударів по кораблях

"Орехово-Зуєво" - російськє військове судно. 7-й корабель російського проекту "Буян-М". Має новітнє артилерийськє та протидиверсійне озброєння.

Також оснащений ракетним протикорабельним комплексом "Калібр-НК", які знищують наземні та морські цілі з відстані від 500 км.

Зараз загрозу війни з Росією можна оцінити як найбільшу з 2014-го. Про це заявив начальник Генштабу ЗСУ України Віктор Муженко.

"Перед нами агресор, у якого немає ні правових, ні моральних, ні інших рамок. Дуже складно передбачити, коли йому заманеться почати активні бойові дії проти України", - зазначив начальник Генштабу.

Зараз ви читаєте новину «Росія везе до окупованого Криму нові ракети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути