понеділок, 05 лютого 2018 09:43

Окупанти показали, як будують залізничні прольоти на Кримському мосту
6

Будівництво мосту між окупованим Кримом та РФ
Фото: Кримський міст
Будівництво мосту між окупованим Кримом та РФ
Будівництво мосту між окупованим Кримом та РФ
Будівництво мосту між окупованим Кримом та РФ
Будівництво мосту між окупованим Кримом та РФ

В анексованому Криму російські окупанти почали споруджувати залізничні прольоти на мосту через Керченський полив, який з'єднає РФ з анексованим Кримом.

Про це повідомляє проросійський сайт "Крим.інформ".

"Паралельно над морем простягаються дві гілки залізничних прольотів. Одна - для руху поїздів в сторону Криму, друга - для зустрічного напрямку, в бік Тамані. Кожну гілку штовхають від двох до чотирьох потужних домкратів із зусиллям від п'ятисот до тисячі тонн", - йдеться у повідомленні.

Конструкції збирають із заводських блоків на острові Тузла. Їх по черзі насувають по змінним пристроям на готові опори домкратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримський міст: показали новий етап будівництва

"Швидкість руху складає близько 45 міліметрів на хвилину. Аналогічним способом на морських ділянках формувалося автодорожнє полотно. Всього на цій ділянці потрібно зібрати і змонтувати 30 ділянок", - повідомляється.

В анексованому Криму окупаційна влада видобуває пісок з дамби Нижньо-Чурбашського хвостосховища, де зберігалися отруйні відходи. Це загрожує здоров'ю людей та екології Чорного моря, інформує прес-служба МВОТ (Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб). Вибірка піску з токсичного хвостосховища поблизу Керчі є прямим порушенням окупаційною владою екологічного законодавства.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти показали, як будують залізничні прольоти на Кримському мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути