четвер, 01 лютого 2018 11:40

Кримський міст: показали новий етап будівництва
12

Будівництво «Кримського мосту» в окупованій Керчі
Фото: Керч.іфно
Будівництво «Кримського мосту» в окупованій Керчі
Будівництво «Кримського мосту» в окупованій Керчі
Будівництво «Кримського мосту» в окупованій Керчі
Будівництво «Кримського мосту» в окупованій Керчі

В окупованому Росією Криму триває будівництво Керченського мосту, який має з'єднати окупований півострів з материковою РФ.

Нові світлини з будівництва показав проросійський сайт "Керчь.инфо".

"Значні зміни ми бачимо на майбутньому залізничному переході. У прольотах з'явилося більше металоконструкцій, які служать основою під залізницю. На зворотному шляху ми заглянули на ТП "Керч". Звідси добре видно, що автомобільна дорога Керченського моста вже асфальтується. Але поки тільки на насипній частині", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судно з українським екіпажем отримало пробоїну біля берегів Криму

Раніше повідомлялось, що Росії доведеться вносити зміни в конструкцію моста, навіть якщо він витримає весняний льодохід.

"У період, коли сильні морози, замерзає частина Азовського моря. Згодом внаслідок відлиги великі крижини рухаються за течією. І це може бути небезпечно для цього моста. Він може отримати пошкодження і не функціонувати", - голова громадської ліги "Україна-НАТО" Сергій Джердж.

Експерт відзначив, що при проектуванні моста росіяни також не врахували потреби українських морських портів на Азовському морі.

На будівництві залізничних підходів до Кримського моста зіткнулися з проблемним ґрунтом, через який проект коригуватимуть. За попередніми оцінками, на це піде до $51,2 млн з бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Кримський міст: показали новий етап будівництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути