Ексклюзиви
середа, 14 червня 2017 16:57

Окупанти перекриють Керченську протоку на 23 дні

Окупанти перекриють Керченську протоку на 23 дні
Окупанти перекриють Керченську протоку на 23 дні для будівництва мосту / фото: most.life

Міністерство транспорту Росії планує перекрити на 23 дні Керченську протоку на час будівництва мосту.

У відомстві розпочали розробляти рішення, на підставі якого заборонять рух суден, пише ЦТС.

Відповідний проект наказу відомства "Про встановлення заборонених для плавання районів у районі будівництва транспортного переходу через Керченську протоку" з'явився на російському державному сайті підготовки регулятивних актів 13 червня.

Пропонують заборонити рух кораблів і суден на такі дати: 3-6, 8-10, 14-21 та 28-31 серпня, а також 1-4 вересня 2017 року. Заборона стосується акваторії Керченської протоки, обмеженої береговою лінією Криму і відрізками прямих ліній.

"У забороненому районі плавання всіх суден і кораблів, за винятком кораблів і суден військово-морського флоту, кораблів і судів федеральних органів безпеки, а також судів, що беруть участь у технологічному процесі будівництва об'єкта "Транспортний перехід через Керченську протоку", заборонене", - йдеться в проекті наказу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайські інвестори беруться побудувати тунель у Крим

Капітан морського порту Керч заборонятиме/дозволятиме рух суден після отримання відповідної інформації від дорожнього агентства. При цьому її мають надати не менше, ніж за 24 години до початку або закінчення будівельних робіт, що перешкоджають руху суден, зі спорудження транспортного переходу через протоку.

У Росії чиновники скаржаться, що не можуть побудувати нові автомобільні об'єкти, бо основні кошти виділяють на будівництво Керченського мосту. Про це місцевому виданню "Забмедиа" поскаржився голова управління доріг Забайкалля Євген Присташ.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти перекриють Керченську протоку на 23 дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути