середа, 15 лютого 2017 18:04

"Денег нет, но вы держитесь": Керченський міст зупинив у РФ будівництво доріг

"Денег нет, но вы держитесь": Керченський міст зупинив у РФ будівництво доріг
фото: www.most.life

У Росії чиновники скаржаться, що не можуть побудувати нові автомобільні об'єкти через те, що основні кошти виділяють на будівництво Керченського мосту.

Про це місцевому виданню "Забмедиа" поскаржився голова управління доріг Забайкалля Євген Присташ.

"Треба розуміти, що Кримський міст є не тільки супероб'єктом дорожньої або мостової сфери. Це одиничний об'єкт в масштабах не лише Росії, а й світу. Тому основні гроші йдуть на нього".

"За рахунок зведення цього мосту практично призупинили будівництво нових автомобільних доріг у Росії. Всього 10 нових об'єктів цьогоріч оголосять. Тому всі наші проекти будівництва нових об'єктів, а у нас їх п'ять, поки що лежать на полиці і чекають на свою годину. На них не вистачає грошей у країні", - сказав Присташ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії назвали остаточну ціну Керченського мосту

В останні роки виникали подібні ситуації. Як приклад він навів витрати на Олімпіаду в Сочі чи будівництво мосту на острів Російський.

Опубліковали документи і фотографії спорудження мосту через Керченську протоку. Більшість документів - оригінали або завірені копії, що мали гриф "секретно" або "цілком таємно" та раніше не публікувалися. Значну частину інтернет-проекту становить ілюстративний матеріал, зокрема знімки зведення Керченського мосту 1944 року. Тоді міст зніс шторм.

Зараз ви читаєте новину «"Денег нет, но вы держитесь": Керченський міст зупинив у РФ будівництво доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути