Ексклюзиви
четвер, 24 жовтня 2019 04:25

Назвали дату відкриття нового пункту пропуску в Крим

Назвали дату відкриття нового пункту пропуску в Крим
Повідомили коли відкриють пункт пропуску в Крим. Фото: ТСН

Повне завершення будівництва КПВВ "Каланчак" на адміністративному кордоні між Кримом і Херсонською областю планується 10 листопада.

"З 10 листопада почнемо тестову експлуатацію КПВВ "Каланчак". І під час робочого візиту, запланованого на 15 листопада, президент України зможе відвідати і подивитися, як реалізовано його доручення щодо облаштування КПВВ", - повідомив глава Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв під час огляду КПВВ з міністром у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Оксаною Колядою.

Чиновники також обговорили з представниками митної та прикордонної служб проблемні питання, серед яких - функціонування сервісної зони на адмікордоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підвели підсумки наради ОБСЄ по ситуації в окупованому Криму

"Я дізналася про існування певної проблематики в плані законодавства при отриманні анкети-довідки, коли люди вперше звертаються за отриманням паспорта. Буду піднімати на найближчому засіданні Кабінету міністрів України це питання", - сказала Коляда.

На адмінкордоні з Кримом почалося будівництво нових КПВВ. У Херсонській області почалося будівництво нових КПВВ Чонгар і Каланчак. Завершити будівництво планують до 15 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дату відкриття нового пункту пропуску в Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути