понеділок, 06 березня 2023 21:18

МВС знає, як працювати у Криму і на Донбасі після їх деокупації

МВС знає, як працювати у Криму і на Донбасі після їх деокупації
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів про майбутню роботу на деокупованих територіях. Фото: eastnews.ua

У Міністерства внутрішніх справ є алгоритм роботи після деокупації частини Донецької та Луганської областей і Криму, які були дев'ять років під російським контролем.

Це буде комплексна, важка та рутинна робота на багато років, сказав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"У нас є розрахунки і особового складу, персоналу наших служб. І, звичайно, ми працюємо у тісній взаємодії і з Міноборони та з іншими міністерствами", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Уявляю, яка шпигуноманія розпочнеться" ‒ Чубаров про створення в Криму "добровільних дружин"

Робота на звільнених територіях стосуватиметься і дошкільної освіти, і повернення програм підготовки у школах, і роботи адміністрацій, і роботи правоохоронного блоку, і роботи з колаборантами.

"Тобто повністю поновлення та встановлення державної влади на тимчасово окупованих територіях нашої держави", – пояснив міністр.

Стратегія деокупації Криму, прийнята в березні 2021 року, втратила свій сенс після того, як Росія розпочала повномасштабну криваву війну проти України.

Тому тепер окупований Росією Крим можна звільнити лише військовим шляхом, вважає секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Зараз ви читаєте новину «МВС знає, як працювати у Криму і на Донбасі після їх деокупації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути