Ексклюзиви
четвер, 27 квітня 2017 18:29

Кримський ріелтор: "Якість покупців погіршилася"

Кримський ріелтор: "Якість покупців погіршилася"

Покупці нерухомості в Криму обирають "бюджетне житло". За три роки анексії Криму Росією клієнти місцевих агентств перестали цікавитися найдорожчою нерухомістю.

Про це в ефірі "Радіо "Крим.Реалії" розповіла директор севастопольського агентства нерухомості "Мультидом" Наталія Массальська.

"Купують недорогі квартири. Якщо на початку, пару років тому, люди дозволяли собі купувати нерухомість за 150-200 тисяч доларів, то зараз це бюджетні покупки - 30, 40, 50 тисяч доларів. Такі покупці у нас були цієї зими. Якість покупців погіршилася".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчани бідніші за росіян - Путін

Згідно з дослідженням російського сайту domofond.ru, середня ціна на однокімнатну квартиру в Сімферополі становить 2,4 млн руб. ($38 тис.), в Севастополі - 3,1 млн руб. ($50 тис.), Ялті - 4,9 млн руб. ($78 тис.). Сайт також наводить динаміку цін з червня 2014 до жовтня 2016 року: підйом цін 2014-го і різкий обвал в середині 2015 року, який тримається і сьогодні.

Україна не визнає документи, видані на території анексованого Криму. Тому українські ріелтори радять громадянам проводити операції з продажу нерухомості на материковій частині України.

У Криму самопроголошений "парламент" достроково скасував раніше введений мораторій на угоди з нерухомістю в межах 100-метрової прибережної зони.

Зараз ви читаєте новину «Кримський ріелтор: "Якість покупців погіршилася"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути