пʼятниця, 23 грудня 2016 10:13

Кримчанам дозволили продавати нерухомість на березі моря

Кримчанам дозволили продавати нерухомість на березі моря

У Криму самопроголошений "парламент" достроково скасував раніше введений мораторій на угоди з нерухомістю в межах 100-метрової прибережної зони.

"Таке рішення уряду спричинене перенаселеністю великих міст. Військові, які приїздять сюди на роботу, хочуть мати будинок на узбережжі, - пояснює експерт з нерухомості Олексій Бєлоухов. - Житло в прибережних районах коштує дорого. Наприклад, будинок на 100 "квадратів" на березі моря обійдеться у 100 тисяч доларів. А подалі від моря за ці гроші можна купити великий котедж".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчани активно оформляють закордонні паспорти в Україні

Тимчасові обмеження на операції з нерухомістю діяли до 1 лютого 2017 року. Зокрема, не допускалася держреєстрація права власності фізичних і юридичних осіб (за винятком державних і муніципальних підприємств і установ) на об'єкти нерухомості, які повністю або частково розташовані в межах 100 м від берегової лінії Чорного та Азовського морів.

У подальшому на це рішення був внесений протест в. о. "прокурора" анексованого Криму, прийнятий так званим "парламентом" Криму.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанам дозволили продавати нерухомість на березі моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути