вівторок, 23 жовтня 2018 10:19

Керченський теракт: родичі загиблих розповіли, хто був справжньою мішенню

Керченський теракт: родичі загиблих розповіли, хто був справжньою мішенню
Керченський теракт: мішенню була директорка коледжу. Фото: Слово і Діло

Після теракту в коледжі окупованої Керчі родичі загиблих студентів переконані, що мішенню була директорка установи Ольга Грєбєннікова.

Матір загиблого студента Олександра Лазарєва зустріла директорку в морзі під час упізнання тіла свого сина. За її словами, жінка вигукнула, що теж могла бути на місці загиблих, передають Рен-ТВ.

"А вона і повинна була бути", - стверджує матір, яка втратила сина.

Очевидці трагедії розповіли, що Росляков мав намір першою убити саме Грєбєннікову. Студент, діставши зброю з сумки у будівлі коледжу, спочатку пішов до кабінету керівниці, шукав її в інших приміщеннях. Зрозумівши, що жінки у приміщенні немає, почав стріляти в інших.

"Діти директора ніколи не любили. Ми, батьки, думали, що просто це була дитяча нелюбов до керівника. У причинах не розбиралися", - розповіла Лазарева.

Інша очевидиця розповіла, що, не знайшовши директорку, Росляков почав убивати інших. Студент добивав жертв пострілами в обличчя.

На момент трагедії Грєбєннікова поїхала з технікуму "у справах" за 30 хв. до трагедії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нападника на коледж у Керчі були психічні відхилення - росЗМІ

"Я зараз була б трупом", - ридала жінка в телефон відразу після трагедії.

Слідство встановлює, чи знало керівництво коледжу в Керчі про наміри Рослякова. Проти директорки можуть порушити справу за статтею "недбалість", може загрожувати до 5 років в'язниці.

17 жовтня Владислав Росляков зайшов до Керченського політехнічного коледжу та розстріляв там учнів і викладачів. Під час теракту загинули 23 людини і ще кілька десятків отримали важкі поранення.

Зараз ви читаєте новину «Керченський теракт: родичі загиблих розповіли, хто був справжньою мішенню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути