понеділок, 22 жовтня 2018 16:16

У нападника на коледж у Керчі були психічні відхилення - росЗМІ

У нападника на коледж у Керчі були психічні відхилення - росЗМІ
Владислав Росляков 17 жовтня підірвав саморобну бомбу і відкрив вогонь по учнями і педагогам з мисливської рушниці. Зброя і боєприпаси, як повідомлялося, 18-річний Росляков придбав на законних підставах / фото: НТВ

У підозрюваного Владислава Рослякова, який влаштував напад на Політехнічний коледж у Керчі 17 жовтня, були психічні відхилення.

Такий висновок, за словами співрозмовника агентства, "можна зробити на підставі попереднього аналізу його поведінки, у тому числі заснованого на словах знайомих, вчителів і характеристиках, повідомляють російські ЗМІ.

"Питання, як йому видали довідку для отримання дозволу на зброю, у цьому випадку буде вивчатися. На обліку у психіатра Росляков ніколи не перебував", - заявили слідчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керченський стрілець спалив особисті речі перед нападом

Остаточні висновки будуть зроблені за підсумками посмертної психолого-психіатричної експертизи.

Трагедія у Керчі сталася 17 жовтня 18-річний студент 4 курсу коледжу Владислав Росляков розстріляв з рушниці людей у навчальному закладі, крім того у будівлі стався вибух. Згодом у речах Рослякова знайшли вибухівку. Після стрілянини по людях убивця наклав на себе руки. За останніми даними, загинула 21 людина, близько 50 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «У нападника на коледж у Керчі були психічні відхилення - росЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути