Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2018 07:53

Керченський стрілець спалив особисті речі перед нападом

Керченський стрілець спалив особисті речі перед нападом
Студент Владислав Росляков, який влаштував стрілянину і вибухи в політехнічному коледжі Керчі, спалив особисті речі незадовго до нападу. Фото - Facebook

Студент Владислав Росляков, який влаштував стрілянину і вибухи в політехнічному коледжі Керчі, спалив особисті речі незадовго до нападу.

Убивця знищив на пустирі свої фотографії, зошити, флешки, сім-карту, а також Біблію. Також на записах з камер відеоспостереження видно, як Росляков несе на пустир сейф. Ймовірно закопав його там. Проте, що було всередині – невідомо, передає РЕН ТВ.

Раніше баба підозрюваного Галина Рослякова розповіла, що внук забрав у неї всі дитячі світлини. І після цього з будинку зникли гроші, відкладені пенсіонеркою на похорон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керченський стрілець готував напад 2 роки

Також співробітники поліції обстежують територію навколо занедбаного заводу, де керченський стрілець, ймовірно, тренувався підривати.

Батьки Владислава Рослякова не зверталися в морг з проханням показати тіло сина. Дата похорону керченського стрільця поки невідома.

Зараз ви читаєте новину «Керченський стрілець спалив особисті речі перед нападом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути