неділя, 21 жовтня 2018 18:23

Батьки керченського стрільця не поспішають в морг за тілом сина

Батьки керченського стрільця не поспішають в морг за тілом сина
Батьки Владислава Рослякова, який безжально розстріляв своїх однолітків і викладачів в коледжі, не зверталися в морг з проханням показати тіло сина. Фото - UAportal

Батьки Владислава Рослякова, який безжально розстріляв своїх однолітків і викладачів в коледжі, не зверталися в морг з проханням показати тіло сина.

Дата похорону керченського стрільця поки невідома, повідомив заступник глави адміністрації Керчі Ділявер Мельгазієв, передає "Риа Новости".

"З датою похорону невідомо. За його тілом не зверталися", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець вбитої в Керчі студентки вистрибнув із вікна

У даний момент ще ведуться слідчі дії, в зв'язку з чим пов'язані проблеми з датою і місцем поховання Рослякова. Про це сказав російський заступник голови адміністрації Сергій Шимко.

"На сьогоднішній день ще ведуться слідчі дії, проводяться відповідні експертизи. З родичами теж проводяться різноманітні слідчі заходи ", - розповів він.

17 жовтня Владислав Росляков зайшов в Керченський політехнічний коледж і розстріляв там учнів і викладачів. Під час теракту загинула 21 людина і ще кілька десятків отримали важкі поранення.

Зараз ви читаєте новину «Батьки керченського стрільця не поспішають в морг за тілом сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути