неділя, 21 жовтня 2018 16:52

Хлопець вбитої в Керчі студентки вистрибнув із вікна

Хлопець вбитої в Керчі студентки вистрибнув із вікна
Поранена під час стрілянини у керченському коледжі Вікторія Демчук померла дорогою до московської лікарні. Її хлопець намагався вкоротити собі віку. Фото - fakty.com.ua

Хлопець жертви керчинського стрільця Вікторії Демчук не зміг змиритися з втратою та намагався накласти на себе руки. Вікторія Демчук померла у вертольоті під час транспортування до Москви.

Її хлопець Армен Баделян вистрибнув із 4-го поверху. Медики протягом кількох годин боролися за його життя і він вижив. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керченська трагедія: показали шокуюче відео розстрілу студентів і викладачів (відео 18+)

"Дуже сумна історія кохання. Хлопець загиблої в Керчі Віки Демчук намагався накласти на себе руки після звістки про смерть коханої. Він отримав серйозні травми хребта і перебуває у важкому стані", - йдеться в повідомленні.

Сестра Армена Владислава розповіла, що її брат був госпіталізований в Керченську міську лікарню. Спеціально для операції в місто прибули кращі краснодарські лікарі. Після операції Армен знаходиться в свідомості, але має пригнічений настрій.

17 жовтня на території окупованого Криму в місті Керч стався вибух та стрілянина у політехнічному коледжі. За останньою інформацією, під час кривавої розправи загинула 21 людина. Підозрюваний – студент Владислав Росляков. Він після скоєного застрелився в бібліотеці. До нападу готувався із січня 2017-го року, за даними слідства.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець вбитої в Керчі студентки вистрибнув із вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути