неділя, 31 липня 2022 08:15

Спецтема: Війна Росії проти України

"Бавовна" в Севастополі: через начебто атаку ЗСУ скасували заходи до Дня російського флоту

"Бавовна" в Севастополі: через начебто атаку ЗСУ скасували заходи до Дня російського флоту
Штаб Чорноморського флоту Російської Федерації в Севастополі нібито атакували Збройні сили України. Фото: "Слово і діло"

Штаб Чорноморського флоту Російської Федерації в Севастополі нібито атакували Збройні сили України. Повідомляють про "бавовну" в місті в ніч проти 31 липня.

Пропагандистські російські ЗМІ пишуть, що п'ять окупантів стали "300-ми". Також скасували святкові заходи до Дня військово-морського флоту РФ, що відзначають сьогодні. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія збільшили кількість бойових кораблів у Чорному морі

"Містян просять не виходити з дому. Гарні новини. Севастополь – місто української слави та українського флоту. Тікайте, доки не пізно", – написав він.

Радник голови Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко з посиланням на росЗМІ зазначив, що святкові заходи в місті скасували через нібито атаки українського безпілотника.

Росія продовжує проводити приховану мобілізацію в Криму. На військову службу призивають навіть студентів, які мали відстрочку. Про це повідомила постійна представницю президента в Криму Таміла Ташева.

РФ проводить в університетах активну мілітарну пропаганду для молоді, щоб потім залучити їх до армії. Крім того, в Севастополі й Джанкої студентам останнього курсу профтехучилищ вручили повістки нібито для уточнення облікових даних. Згодом молодиків призвали до армії РФ.

Також "військкомати" почали відправляти чоловіків на повторні медкомісії, але Ташева прогнозує, що це завершиться відправкою на війну проти України. Вона додала, що жителі Криму з початку повномасштабного вторгнення брали участь у бойових діях. Вже відомо про 125 поховань солдатів на території півострова. З них, імовірно, 62 – громадяни України.

Зараз ви читаєте новину «"Бавовна" в Севастополі: через начебто атаку ЗСУ скасували заходи до Дня російського флоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути