неділя, 31 липня 2022 01:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія збільшили кількість бойових кораблів у Чорному морі

Росія збільшили кількість бойових кораблів у Чорному морі
ОК "Південь" за добу ліквідувало 33 окупанта. Фото: facebook.com/okPivde

Російська Федерація збільшила кількість бойових кораблів у Чорному морі до 14, але вони маневрують у безпечних районах вздовж узбережжя Криму в бік Анапи, куди не дістануть ракети.

Напоготові Росія тримає чотири ракетних та чотири десантних кораблі. Про це розповів речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров у Facebook.

32 ракети "Калібр" споряджено в якості ракетної загрози з моря, додав він. Але українські захисники продовжують завдавати втрат окупантам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії формують батальйони "добровольців" без досвіду – CNN

"Наша авіація нанесла шість результативних ударів по ворогу. Тричі атакували парами штурмовиків опорні пункти та скупчення ворожої сили й техніки в Бериславському районі, тричі гелікоптерними парами – по опорних пунктах в Херсонському і Миколаївському районах", – йдеться у повідомленні.

Підтверджені втрати складають 33 окупанта, дві гаубиці "Мста-Б", реактивна система залпового вогню "Град", протитанковий ракетний комплекс, три одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також ще два склади боєприпасів в Бериславському районі. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Українська штурмова авіація за добу знищила два польові склади російських окупантів та десятки загарбників. Також захисники потрощили ворожу техніку. Знищили два польових склади боєприпасів, два ротних опорних пункти, до двадцяти одиниць бойової броньованої техніки.

Зараз ви читаєте новину «Росія збільшили кількість бойових кораблів у Чорному морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути