вівторок, 03 липня 2018 14:29

Бабченко готовий обміняти себе на Сенцова

  Бабченко запропонував обміняти себе на Сенцова. Фото: 112 Україна
Бабченко запропонував обміняти себе на Сенцова. Фото: 112 Україна

Російський журналіст Аркадій Бабченко запропонував обміняти себе на українського режисера Олега Сенцова, засудженого в Росії. Також він пропонує звільнити ще 60 ув'язнених.

"Ви випускаєте Олега, ще тих шістдесят чоловік, за свободу яких він голодує, випускаєте усіх кримських татар, випускаєте всіх російських політв'язнів - Стомахіна, заарештованого за мій репост Третьякова, Корба, Дмитрієва, Калиниченка, всіх-всіх-всіх - там само не багато вийде, чоловік триста всього, а я до вас їду під білі рученьки, і можете задовольняти свою ненависть хоч греблю гати - пи*дити, катувати, засовувати палаючі ганчірки в протигаз, зв'язувати ластівкою, накидати дроти на зуби. Олег готовий померти за свободу інших, ну, я готовий сісти за його життя ", - написав Бабченко у Facebook.

Він зазначив, що досі є громадянином Росії, що, на його думку, повинно полегшити процедуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабченко розповів про життя після спецоперації СБУ

Заступник керівника Головного слідчого управління СБУ Богдан Тиводар 15 червня повідомив, що відомство встановило ще двох підозрюваних у причетності до організації замаху на журналіста Аркадія Бабченка. Ім'я одного він назвав - це В'ячеслав Пивоварник. Окрім того, в СБУ повідомили про затримання "громадянина Т.", однак подробиць про особу затриманого не надали.

Зараз ви читаєте новину «Бабченко готовий обміняти себе на Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути