пʼятниця, 12 березня 2010 14:05

У Голосіївському районі спіймали вчителя-педофіла

У Голосіївському районі спіймали вчителя-педофіла

У Голосіївському районі Києва затримали педофіла. Розпусником виявився викладач однієї із шкіл, який п"ять років розбещував школярок початкових класів.

Як розповів керівник відділу Голосіївського РУ міліції Києва Юрій Макеров, учитель інформатики впродовж декількох днів заводив в свій кабінет дівчаток. Казав, що нібито хоче поправити їм форму, потім він знімав з дівчат колготки, жіночу білизну.

На викладача поскаржилися батьки першокласниці.

Правоохоронці перевірили інформацію. Спливли й інші факти. Вчителя обшукали: його робочий комп"ютер нагадував електронний посібник для збоченців. Сотні посилань на порносайти, світлини оголених дівчаток, відео. За словами фахівців, це - типовий педофіл.

Викладач протягом п"яти років приховував справжнє обличчя. І хоч деякі батьки й здогадувалися про його нахили, все одно воліли мовчати.

"Він пропонував зіграти в карти на роздягання, познімати оголеними їх, також дивився частини тіла дівчаток, які на той час були в 2-3 класі. Допускаємо, що їх було більше у зв"язку з тим, що багато дітей перевелися в інші школи, яких ми не можемо встановити. Деякі діти виросли, і батьки відмовляються писати заяву у зв"язку з тим, що пройшла певна кількість часу, щоб не травмувати дитину", - розповіли в міліції.

Наразі міліціянти намагаються розшукати інших жертв збоченця. Хоча, кажуть, і трьох епізодів вистачить, аби розпусник потрапив за ґрати.

НТН

Зараз ви читаєте новину «У Голосіївському районі спіймали вчителя-педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути