Ексклюзиви
четвер, 31 травня 2012 17:16

В селі Януковича відкриють фан-кемпінг для іноземців
19

Євро-кемп майже готовий
Фото: Фото: Андрій Жигайло
Душові кабіни
Крамниця
Можна буде покататися на конях
Сувеніри почали продавати задовго до прибуття туристів

В селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, сьогодні презентували кемпінг для футбольних вболівальників і автотуристів "Київ Кемп 2012". Його відкрили на території місцевої лікарні та музею битва за Київ "Лютежський плацдарм". Ціна проживання однієї людини тут становить 7,5 євро на день. З іншої сторони села, розташоване "Межигір'я", дача президента України Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У "Межигір'ї" після виборів треба влаштувати музей корупції"

Кемпінг знаходиться за 10 кілометрів від Києва. Його площа складає 200 тисяч квадратних метрів і розрахована на 4 тисячі туристів. Наметове містечко включає 1005 місць з парковкою.

Є можливість взяти намет на прокат за 100 гривень. Туристів поселять серед дерев на території музею та лікарні.

"Наша фішка це санітарні умови. Є пральні, де за 2 євро можна попрати 5 кілограм одягу. Безплатні душові та туалети. Їх сім штук, по п'ять кабінок в кожному. В приміщені лікарні працюватиме медпункт. Ми найняли волонтерів, які розмовляють двома іноземними мовами. Вони цілодобово працюватимуть з туристами - каже директор кемпінгу Віталій Пилип.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу в "Межигір'я" придбали величезну люстру

На території відкрили продуктовий магазин "Фора", маленький базарчик, барбекю, кальян-бари та 6 ресторанів української та європейської кухні. Ціна комплексного обіду становить 10 євро(100 гривень). Працюватиме зона вай-фай за 10 євро(100 гривень) в день. Футбол показуватимуть на 24-метровому екрані. Його встановили на території музею.

"У нас є розроблена розважальна програма. Буде байкерський фестиваль татуювань, день Казантипу, тематичні свята. Вранці, гостей розважатимуть колективи будинків культури з навколишніх сіл, а ввечері будуть дискотеки з відомими діджеями. Є футбольне поле, прокат наметів та велосипедів. Можна покататись на конях", — розповів директор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля "Межигір'я" вирубали частину лісу для яхт-клубу Януковича

"Буде спеціальна система електронних грошей з картками. На території кемпінгу не буде готівкових розрахунків взагалі. Місцеві, якщо захочуть подивитись матч то спершу отримають безплатно карту на яку потрібно покласти депозит в 200 гривень.

Ціни поділяються на три категорії. Економ варіант за 30 євро в день. Сюди входить місце в кемпінгу на 4 особи та підключення до електричної мережі. Стандарт — місце в кемпінгу на 6 чоловік з можливістю паркування авто та підключенням до електричної мережі. Та Преміум — місце в кемпінгу, підключення до водної мережі, електрики та каналізації для власників будинків на колесах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власник "Межигір'я" зміниться 2014 року

До Києва добратись можна за 20 хвилин, спеціальним шатлбасом або рейсовими автобусами з села.

За словами організаторів уже підтвердили своє перебування близько 600 авто-туристів з Нідерландів, Німеччини та Швеції. Ще близько тисячі замовили місця, але не оплатили бронювання.

За безпекою слідкуватимуть 24 камери. Охоронятимуть кемпінг приватні охоронці та "беркутівці".

Зараз ви читаєте новину «В селі Януковича відкриють фан-кемпінг для іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути