понеділок, 27 квітня 2009 17:49

Харків майже виконав вимоги УЄФА щодо готелів

Харків майже виконав вимоги УЄФА щодо готелів
Під час візиту президента УЄФА Мішеля Платіні до України 15-16 квітня 2009 року особливу увагу приділяли виконанню вимог УЄФА з розміщення учасників та гостей фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Вимогами УЄФА передбачена наявність 2 765 номерів, у тому числі 1 240 номерів у закладах "5 зірок", 1 315 номерів – "4 зірки", 210 номерів – "3 зірки".

Згідно досягнутих домовленостей із суб"єктами готельного господарства та наданих гарантій з розміщення "сім"ї" УЄФА під час проведення фінального турніру для розміщення буде забезпечено: 104 номера у 1 готелі "5 зірок", 2 640 у 37 готелях "4 зірки", 1 107 номерів у 19 готелях "3 зірки" (57 готелів, 3 851 номерів). Додатково будуть задіяні для розміщення SPA-готелі у мальовничих куточках регіону загальною кількістю 250 номерів із "3 зірковим" та "4 зірковим" рівнем обслуговування. Також передбачається розміщення до 35 тисяч учасників, гостей та вболівальників у студентських гуртожитках міста, базах відпочинку, кемпінгах та інших закладах проживання.

Харків на 83% виконав вимоги УЄФА щодо готелів.

У зв"язку з цим, Харківською міською радою, Харківською обласною радою, Харківською обласною державною адміністрацією та компанією DCH була проведена ретельна робота по уточненню можливостей міста Харкова та Харківської області щодо забезпечення виконання вимог УЄФА з розміщення учасників та гостей фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та підписані гарантійні листи на адресу віце-прем"єр-міністра України Івана Васюника та президента Федерації футболу України Григорія Суркіса стосовно роботи з підписання договорів на готельне обслуговування в рамках вимог УЄФА до Євро-2012.

На сьогодні вже підписано відповідні договори з 35 закладами розміщення з кількістю 2 307 номерів, що складає 60% від наявних можливостей регіону або 83% від вимог УЄФА.

2012ua.net, сity.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Харків майже виконав вимоги УЄФА щодо готелів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути