Ексклюзиви
вівторок, 24 травня 2016 16:14

Столичний метрополітен на один день відкриє станцію Львівська Брама

З нагоди дня міста Київський Метрополітен обіцяє звозити пасажирів на станцію, яка не здана у використання. Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

Комунальне підприємство розпочало опитування на своїй сторінці у Facebook на тему "Чому ви хочете потрапити "туди, де не спиняється метро?". Авторів найпопулярніших відповідей повезуть на екскурсію "мертвою" станцією.

Станція "Львівська брама" в центрі Києва вже понад 10 років позначена на схемах ліній як така, що готується до відкриття.

Легально побувати на ній можна в четвер, з нагоди святкування дня Києва. Проте навіть у цей день омріяна станція буде доступна не всім. На офіційній сторінці в соцмережі КП Київський Метрополітен оголосив, що бере в дорогу авторів найбільш уподобаних коментарів:

"Цей день настав! До Дня Києва у метрополітені відбудеться екскурсія на "Львівську браму". Лайкайте, поширюйте та пишіть у коментарях, чому ви хочете потрапити "туди, де не спиняється метро". З нами поїдуть автори історій, що наберуть найбільше вподобань", - написали у вівторок пополудні на сторінці підприємства.

За перші дві години читачі залишили понад 70 відгуків. Поширень у допису ще більше.

В коментарях трапляються й цікаві пригоди:

Mariko Shiden Роки 3 тому, поїзд зупинився на цій станції буквально на пару секунд. Машиніст у гучномовець сказав "Привіт" і ми рушили далі. Цікаво знати, з ким машиніст міг вітатися на порожній станції.

Mykhailo Gannytskyi А ее что, никогда так и не откроют? Тока экскурсии?..

Roman Burakovsky Якось проводили захід у ТПП з чималою кількістю приїжджих гостей. Захід був присвячений фанстастиці (література, кіно, музика, ігри). У путівнику-запрошенні вимушені були написати "Будьте уважні! Станція "Львівська брама" позначена на схемі метро, але в реальності не існує" ))). І ось тепер є шанс упевнетись, що вона таки існує!

Igor Kulakov Дорогий метрополітен, я журналіст, але колись був студентом. І ось ми з одною дівчиною якось не вийшли на Либідській (це була кінцева), а заховались і поїхали далі. Зупинилися на слабко освітленій платформі. Було страшно - а раптом поїзд вже нікуди не їде?) Мабуть, найдовші півтори-дві хвилини у житті)

Vladyslav Greziev Ще зовсім малому мені, до переїзду в Київ, родичі, що тут жили, привезли й подарували старий радянський журнал-інфобуклет Київського метрополітену. Як би я хотів його зараз знайти... Не бачачи в очі що воно таке вживу, круті фотографії станцій мене вже тоді заворожили. Я вивчив гілки й плани по розбудові. А коли приїхав вперше в Київ знав де яка станція і як і де зробити пересадку між гілками smile emoticon Батько працював шахтарем до переїзду і одразу влаштувався в Метробуд. Метрополітен завжди особливе місце займав. Ще з дитинства. Мрію проїхатись у кабіні машиніста по всіх гілках і у всі напрямки smile emoticon Екскурсія на Львівську Браму буде для мене теж черговим майлстоуном А ось нещодавно так трапилось, що був у диспетчерській на станції Лісова

Ira Vasylenko хочу потрапити туди, бо написала худ. роман про працівницю метро і хотіла б відчути зсередини те, що відчувала вона, а заодно перевірити достовірність всіх викладених мною фактів про її життя. намагался потрапити на екскурсію до вас, та мені відмовили, бо я не змогла набрати групу з бажаючих. тому сподіваюся попасти хоча б таким чином smile emoticon дуже дякую

Lera Bilinchuk Одним із моїх хобі є відвідування цікавих київських дахів. Я була на найвищому будинку України. Також вже раз мріяла побувати в тунелях метро. І кожного разу, коли їду повз Львівську Браму, то з цікавістю проглядаю через світло вагону темну закриту станцію. Звичайно, можна знайти людей і потрапити туди незаконно, однак якщо є можливість легально відвідати цю загадкову станцію, то дуже хотілось би:)

Bogdan Denisyuk Хочу потрапити, бо давно колись приснилось що я живу в метро,саме на Львівській брамі,в той час як на поверхні ядерна війна

Karinel Musiy Тому шо я лайкаю всі пости Наталка Макогон щодо Львівськоі брами і пишу під ними єдине питання "так коли ж буде екскурсія?" Дуже вже любопытно подивитись!!!

Irysya Frolova там же ж пересадка на лінію львівського метрополітену!

Andrew Godiy Ну чого там тільки не відбувалося! І Тоцький був, був навіть показ мод! А от мене не було grin emoticon Необхідно виправити таку історичну несправедливість!

Khrebtov Nikita Мне сегодня мама сказала, что только ради этой экскурсии меня родила. Так, что буду благодарен. ХЫ!

Dmytro Biba Хочу туда попасть шоб сделать selfie

Петро Щербатюк хочу попасть чтоб было что рассказать детям, когда её достроят

Автор: general-kosmosa.livejournal.com
  Платформа незапущеної в використання станції метро Львівська Брама. В незаконний спосіб підземка доступна діґерам - любителям підземель
Платформа незапущеної в використання станції метро Львівська Брама. В незаконний спосіб підземка доступна діґерам - любителям підземель
Зараз ви читаєте новину «Столичний метрополітен на один день відкриє станцію Львівська Брама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути