Ексклюзивы
вторник, 24 мая 2016 16:14

Столичный метрополитен на один день откроет станцию ​​Львовская брама

По случаю дня города Киевский Метрополитен обещает свозить пассажиров на недействующую станцию.

Коммунальное предприятие начало опрос на тему "Почему вы хотите попасть"туда, где останавливается метро?" на своей странице в соцсети. Авторов самых популярных ответов повезут на экскурсию по "мертвой" станции, - сообщает Gazeta.ua.

Станция "Львовская брама" в центре Киева на схемах линий уже более 10 лет обозначена как такая, которая готовится к открытию.

Легально побывать на ней можно в четверг, благодаря грядущим праздникам Дня Киева. Однако даже в этот день желанная станция будет доступна не всем. На официальной странице в соцсети КП Киевский Метрополитен объявил, что берет в дорогу авторов наиболее понравившихся комментариев:

"Этот день настал! Ко Дню Киева в метрополитене состоится экскурсия на "Львовскую браму". Лайкайте, распространяйте и пишите в комментариях, почему вы хотите попасть "туда, где не останавливается метро". С нами поедут авторы историй, набравших больше лайков", - написали во вторник на странице предприятия.

За первые два часа читатели оставили более 80 отзывов. Шеров этот пост набрал еще больше.

В комментариях встречаются и интересные приключения:

Mariko Shiden Роки 3 тому, поїзд зупинився на цій станції буквально на пару секунд. Машиніст у гучномовець сказав "Привіт" і ми рушили далі. Цікаво знати, з ким машиніст міг вітатися на порожній станції.

Mykhailo Gannytskyi А ее что, никогда так и не откроют? Тока экскурсии?..

Roman Burakovsky Якось проводили захід у ТПП з чималою кількістю приїжджих гостей. Захід був присвячений фанстастиці (література, кіно, музика, ігри). У путівнику-запрошенні вимушені були написати "Будьте уважні! Станція "Львівська брама" позначена на схемі метро, але в реальності не існує" ))). І ось тепер є шанс упевнетись, що вона таки існує!

Igor Kulakov Дорогий метрополітен, я журналіст, але колись був студентом. І ось ми з одною дівчиною якось не вийшли на Либідській (це була кінцева), а заховались і поїхали далі. Зупинилися на слабко освітленій платформі. Було страшно - а раптом поїзд вже нікуди не їде?) Мабуть, найдовші півтори-дві хвилини у житті)

Vladyslav Greziev Ще зовсім малому мені, до переїзду в Київ, родичі, що тут жили, привезли й подарували старий радянський журнал-інфобуклет Київського метрополітену. Як би я хотів його зараз знайти... Не бачачи в очі що воно таке вживу, круті фотографії станцій мене вже тоді заворожили. Я вивчив гілки й плани по розбудові. А коли приїхав вперше в Київ знав де яка станція і як і де зробити пересадку між гілками smile emoticon Батько працював шахтарем до переїзду і одразу влаштувався в Метробуд. Метрополітен завжди особливе місце займав. Ще з дитинства. Мрію проїхатись у кабіні машиніста по всіх гілках і у всі напрямки smile emoticon Екскурсія на Львівську Браму буде для мене теж черговим майлстоуном А ось нещодавно так трапилось, що був у диспетчерській на станції Лісова

Ira Vasylenko хочу потрапити туди, бо написала худ. роман про працівницю метро і хотіла б відчути зсередини те, що відчувала вона, а заодно перевірити достовірність всіх викладених мною фактів про її життя. намагался потрапити на екскурсію до вас, та мені відмовили, бо я не змогла набрати групу з бажаючих. тому сподіваюся попасти хоча б таким чином smile emoticon дуже дякую

Lera Bilinchuk Одним із моїх хобі є відвідування цікавих київських дахів. Я була на найвищому будинку України. Також вже раз мріяла побувати в тунелях метро. І кожного разу, коли їду повз Львівську Браму, то з цікавістю проглядаю через світло вагону темну закриту станцію. Звичайно, можна знайти людей і потрапити туди незаконно, однак якщо є можливість легально відвідати цю загадкову станцію, то дуже хотілось би:)

Bogdan Denisyuk Хочу потрапити, бо давно колись приснилось що я живу в метро,саме на Львівській брамі,в той час як на поверхні ядерна війна

Karinel Musiy Тому шо я лайкаю всі пости Наталка Макогон щодо Львівськоі брами і пишу під ними єдине питання "так коли ж буде екскурсія?" Дуже вже любопытно подивитись!!!

Irysya Frolova там же ж пересадка на лінію львівського метрополітену!

Andrew Godiy Ну чого там тільки не відбувалося! І Тоцький був, був навіть показ мод! А от мене не було grin emoticon Необхідно виправити таку історичну несправедливість!

Khrebtov Nikita Мне сегодня мама сказала, что только ради этой экскурсии меня родила. Так, что буду благодарен. ХЫ!

Dmytro Biba Хочу туда попасть шоб сделать selfie

Петро Щербатюк хочу попасть чтоб было что рассказать детям, когда её достроят.

Автор: general-kosmosa.livejournal.com
  Платформа незапущеної в використання станції метро Львівська Брама. В незаконний спосіб підземка доступна діґерам - любителям підземель
Платформа незапущеної в використання станції метро Львівська Брама. В незаконний спосіб підземка доступна діґерам - любителям підземель

Сейчас вы читаете новость «Столичный метрополитен на один день откроет станцию ​​Львовская брама». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи